TY The Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD – 24 minuten gameplay

TY The Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD – 24 minuten gameplay

Hoe goed draait TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

Deze moderne remaster van het originele spel zal twee geheel nieuwe klassen, vernieuwde beelden, nieuwe skins en meer verfijnde toevoegingen bevatten!

video

Over TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD

Meer ranglijsten, meer voertuigen, meer mechs, meer ALLES … in een open wereld Aussie Adventure. Er kunnen zelfs een paar verrassingen zijn!

TY plaatst de BOOM in BOOMERANG! TY the Tasmanian Tiger ™ 2: Bush Rescue ™ is het vervolg op de charmante videogame met Australisch thema van Krome Studios. Deze klassieke platformgame, geüpdatet voor Nintendo Switch ™, bevat meer rangs, meer voertuigen, meer bots en meer ALLES … in een open wereld Aussie Adventure.

Gooi boemerangs, bijt, verpletter en glijd je een weg door de Australische Outback en stop de kwaadaardige plannen van de slechte Boss Cass en help de goede mensen van het kleine plattelandsstadje BURRAMUDGEE.

Dit vervolg op de populaire TY the Tasmanian Tiger is een spel op grotere schaal. Naast klassieke platformelementen, bestrijd je Aussie-bosbranden vanuit een helikopter, rijd je rond Southern Rivers terwijl je je vasthoudt aan de achterkant van een vierwielaandrijving en gebruik je de bots om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen – allemaal terwijl je probeert te vinden een verscheidenheid aan verschillende verzamelobjecten. En nu, alleen op de HD-remaster, kun je het uiterlijk van TY aanpassen, en het beste van alles is dat er twee gloednieuwe, nooit eerder vertoonde boemerangs zijn.

  • Verken van het strand tot de woestijn tot de billabong en verder in een enorme open wereld van ouderwetse 3D-platformglorie.
  • Bewapen jezelf met 20 verschillende boemerangs, waaronder de klassieke Ironbark, Flamerang en twee NIEUWE groepen!
  • Gloednieuwe fotomodus.
  • Een grote verscheidenheid aan voertuigen, zoals de Fourbie, kar en mechs.
  • 7 niveaus van racen met een gedeeld scherm voor twee spelers.
  • Verbeterde camera en graphics; inclusief bijgewerkte schaduwen, reflecties en HD-resoluties
  • Nieuwe gamemode genaamd “Hardcore Mode”
  • Karakteraanpassing met NIEUWE skins voor TY en verfopdrachten voor de Fourbie!
  • Speel op meerdere manieren met Nintendo Switch Joy-Con ™ -controllers en bewegingsinvoer.
  • Audio Director’s cut

HET VERHAAL

Lang geleden werd er een grote strijd gestreden. BOSS CASS zocht vijf mystieke talismannen op, zodat hij elk warmbloedig wezen naar de DREAMING kon verbannen.

Maar één dappere ziel stond op tegen CASS en dwarsboomde zijn zoektocht naar de talismannen. Hij zette alles op het spel in een poging zijn familie en vrienden te redden.

En uiteindelijk … is het hem gelukt. CASS werd verbannen voor zijn misdaden en het land werd opnieuw veiliggesteld. Allemaal dankzij een eenzame held … TY de Tasmaanse tijger.

Nu komt het kwaad weer in beweging – het kleine plattelandsstadje CURRAWONG wordt aangevallen en er is weer een held nodig …

TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD komt op 30 maart 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99