TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD – launch trailer

TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD – launch trailer

Het tweede optreden van Ty the Tasmanian Tiger, Bush Rescue, krijgt een welverdiende HD-lik verf dankzij een succesvolle kickstarter-campagne.

Aan het begin van het jaar werd in iets minder dan negen uur meer dan $ 75.000 opgehaald, wat hielp om het project te realiseren. Ty The Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD staat gepland voor een releasedatum in juli 2021 en komt naar Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue

TY the Tasmanian Tiger ™ 2: Bush Rescue ™ is het vervolg op de charmante videogame met Australisch thema van Krome Studios. Het werd voor het eerst uitgebracht voor de PlayStation 2, Nintendo GameCube en de Xbox in 2004, en biedt meer rangs, meer voertuigen, meer mechs en meer ALLES … in een open wereld Aussie Adventure.

Bel, bijt, sla en glijd je een weg door de Australische Outback en stop de kwaadaardige machinaties van de duivelse Boss Cass en help de goede mensen van het kleine plattelandsstadje Burramudgee.

In vergelijking met TY1 is TY2 groot. Echt groot. U kunt lid worden van het Bush Rescue-team en ons helpen TY2HD beter te maken; sleep het schoppend en schreeuwend het ZvH-tijdperk in. Jouw hulp zal ons helpen met alle QA-tests die we nodig hebben, vertaalwerk, het spel naar alle drie de consoles brengen, en ja, het helpt ons om al deze coole beloningen voor jullie verzamelaars en fans te maken, plus geweldige doelen van nieuwe dingen we willen graag toevoegen aan het spel.

Ons doel is om TY de Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD tegen het einde van het 2e kwartaal van 2021 (vóór 1 juli) naar Nintendo Switch ™, de PlayStation®4 en de Xbox One te brengen.

Ad