TY The Tasmanian Tiger HD – Fysieke editie aangekondigd, lanceert 15 oktober

TY The Tasmanian Tiger HD – Fysieke editie aangekondigd, lanceert 15 oktober

Krome Studios heeft onthuld dat TY The Tasmanian Tiger HD op 15 oktober 2021 een fysieke editie zal ontvangen.

Samen met deze stand-alone versie van de eerste game heeft Krome Studios ook een andere fysieke editie aangekondigd die een digitale downloadcode van TY de Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD en een boemerang-vormige USB zal bevatten.

Over TY The Tasmanian Tiger HD

Ga met TY mee op een RIPPER van een avontuur om zijn familie te bevrijden van de DREAMING en te voorkomen dat het snode, kwaadaardige genie BOSS CASS zoogdieren van de top van de voedselketen verwijdert.

Om je te helpen bij je zoektocht, heb je een BEAUT arsenaal aan boemerangs, scherpe tanden en de hulp van een paar vrienden!

Dus wees geen galah – laten we naar beneden gaan en een CORKER van een tijd hebben! SCHOONHEID, FLES, BONZA!

  • Ontdek 17 niveaus van de Australische Outback in hun ouderwetse 3D-platformglorie
  • 13 verschillende boemerangs waaronder de Frostyrang, Flamerang en krachtige Doomerang
  • Verbeterde camera en afbeeldingen; inclusief bijgewerkte schaduwen, reflecties, HD-resoluties en 60 fps
  • Nieuwe spelmodus genaamd “Hardcore-modus”
  • Nieuwe skins voor TY-personages
  • Audio Director’s cut
  • Meer dan 35 trofeeën, waaronder een platina-trofee, plus Speed ​​Run- en Time Attack-klassementen.

Dag maat! Dingen kunnen soms een beetje verwarrend zijn, dus laat me je eraan herinneren wat er aan de hand is… Jij bent TY, de laatste van de Tasmaanse tijgers. Opgegroeid door een familie van Bilbies, kun je je je echte ouders slechts vaag herinneren. Je hebt altijd gedacht dat alle andere Tassie Tigers lang geleden stierven.

Maar toen vond de Bunyip Elder je en vertelde je dat je familie nog leeft, maar gevangen zit in de Dreaming. Houd nu je paarden vast… raak niet van streek… je ziet dat ze daar niet voor altijd vastzitten, als je zin hebt in een beetje avontuur!

Zie je wel, diep in de Outback is er een soort gloeiend portaal dat een doorgang is naar de Dreaming. En rond dat portaal zijn er enkele gravures in de rots, waar vijf oude mystieke talismannen lagen. Nu hoef je alleen nog maar de vijf talismannen te vinden, ze in de gravures te plaatsen en het portaal naar de dromen gaat open!

Voordat je weggaat als een kikker in een sok, is er nog een KLEIN probleem. Zie je, er is een kwaadaardige kasuaris – Boss Cass – die ook achter de Talismannen aan zit. Ja. Die baas Cass. Degene die je gezin in de eerste plaats in de Dreaming opsloot en het schoolbestuur vertelde om alle vleespasteien uit de tuck-winkels te verwijderen. En als je dacht dat dat hem niet genoeg maakte van een megalomaan, hij heeft OOK een hele hoop van je Bilby-vrienden opgesloten in kooien overal in de outback… iets over achterstallige bibliotheekboeken… Hoe dan ook, als je de portal, moet je hem en zijn handlangers naar de talismannen verslaan!

Maak je echter geen zorgen, je zult niet alleen zijn! Je zult een stel vrienden hebben om je op weg te helpen, waaronder ik – je oude maat, Maurie. Laten we nu aan de slag gaan, die talismannen vinden en je familie redden!