Tyr: Chains Of Valhalla komt eerste kwartaal 2019

Tyr: Chains Of Valhalla komt eerste kwartaal 2019

Nintendo Switch-bezitters zullen binnenkort een nieuwe game hebben om tegen 2019 te spelen. Ontwikkelaar Ennui Studio heeft aangekondigd dat Tyr: Chains of Valhalla op zoek is naar een Q1 2019 release.

De platform shooter-game biedt een esthetische mix van visueel en cyberpunk visuals.

video
play-rounded-fill

Over Tyr: Chains Of Valhalla

Ontketen de kracht van Asgard in een wereld vol kwaadaardige robots en vikingen in dit platform / Shooter cyberpunk-noords georiënteerde videospel. Tyr: Kains of Valhalla is geïnspireerd door de Noorse mythologie, meer bepaald de Ragnarök!

In een technologische wereld waar de mensheid afhankelijk is van mega-bedrijven zoals Yggdrasil, kennen grote bedrijven geen grenzen, strijden ze om het wereldwijde monopolie en zijn vijanden aan de orde van de dag; iemand moet een balans in de stad brengen. Tyr: Chains of Valhalla is een 2.5D-videogame ontwikkeld met Unity. Beschikbaar op pc (Steam) en PlayStation® 4 en later dit jaar voor Xbox One.

Over Ennui Studio

We zijn erg blij om je te vertellen dat Tyr: Chains of Valhalla zal worden vrijgegeven op Nintendo Switch dit eerste kwartaal van 2019.

Hier bij Ennui Studio zijn we heel enthousiast om deze kans te krijgen en we werken dag en nacht om iedereen het spel te geven dat je verdient en wilt spelen, zowel op je tv als in de Handheld-modus. Grijp deze kans om te genieten van deze epische ervaring vol actie , Vikingen en Giant-robots! Ben je klaar voor de Challenge of Tyr: Chains of Valhalla?

Ad