Ubisoft – 5 AAA spellen tussen April 2020 – Maart 2021

Ubisoft – 5 AAA spellen tussen April 2020 – Maart 2021

Ubisoft heeft plannen voor de nabije toekomst onthuld en heeft vijf triple-a videogames gepland tussen april 2020 en maart 2021.

We kennen al enkele titels die gepland staan ​​als onderdeel van die releaseperiode en dat zijn Gods & Monsters voor de Nintendo Switch, Watch Dogs: Legion, Rainbow 6: Quarantine. De resterende twee zijn blijkbaar afkomstig van de grootste franchises van Ubisoft.

We hopen dat het misschien een vervolg is op Mario + Rabbids: Kingdom Battle … behoorlijk mooi alstublieft?

Voor degenen die niet bekend zijn met de titel, we zijn er dol op, bekijk deze zeker;

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids® Kingdom Battle

Twee werelden botsen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een overdreven strategisch avontuur alleen op de Nintendo Switch. Vorm het meest onwaarschijnlijke team van helden om de orde in het Mushroom Kingdom te herstellen en vecht door vier verwrongen werelden vol met dynamische turn-based gevechten, uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Paddestoel-chaos

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen Mario en de oneerbiedige Rabbids. Het Mushroom Kingdom is verscheurd door een mysterieuze draaikolk, die de rabbijnen naar het ooit vredige gebied transporteert en dit geliefde land versplintert.

Om orde op zaken te stellen in het gemengde Mushroom Kingdom, moeten Mario, Luigi, Princess Peach en Yoshi samenwerken met vier Rabbids-helden, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden! Reis door verwrongen werelden vol met munten om te verzamelen en puzzels in alle soorten en maten op te lossen.

Doe mee met deze acht helden in een side-split-avontuur en ontdek onderweg heerlijke knipogen naar klassieke Mario-spellen – evenals tal van ondeugende rabbids!

Crazy combat

Gebruik nooit eerder geziene wapens en voer turn-based gevechten uit met een verscheidenheid aan ongewone vijanden en waanzinnige bazen. Om de beurt manoeuvreren met je helden rond het slagveld, en handel slagen met de vijand met behulp van afstands- en melee-aanvallen. Met honderden gekke wapens tot je beschikking, denk er goed over na hoe je je charismatische helden kunt uitrusten voordat je gaat vechten!

Zoek dekking!

Maak slim gebruik van de omgeving om uw tegenstanders te slim af te zijn om een ​​tactisch voordeel te behalen! Verberg je achter dekking om afstandelijke aanvallen van de vijand te voorkomen, spring door Rabbid-vormige pijpen om snel over het slagveld te bewegen en ontketen de unieke vaardigheden van je helden terwijl je tegenover de vijand staat.

Selectie doelen

Elke held heeft zijn eigen speciale bewegingen, statistieken en technieken die het tij van de strijd kunnen veranderen en de manier waarop je speelt vorm kunnen geven. Maak gebruik van de hoge aanvalskracht van Mario om sterkere tegenstanders te overwinnen, je squadron in gevecht te houden met de genezende technieken van Rabbid Peach en vijanden te verslaan met Luigi’s geavanceerde mobiliteit. Hoe je je team samenstelt, is helemaal aan jou!

Krachten bundelen

Overhandig een Joy-Con aan een vriend om te genieten van een reeks coöperatieve uitdagingen in de lokale multiplayer en test je vaardigheden met drie moeilijkheidsniveaus. Bestuur elk twee helden terwijl je door speciaal ontworpen levels vecht met nieuwe strategische mogelijkheden!