Ubisoft belooft meer voor de Nintendo Switch

Ubisoft belooft meer voor de Nintendo Switch

Third party support … ben jij dat?

Het lijkt erop dat naast Capcom meer partijen toezeggingen beginnen te doen voor de Nintendo Switch. Ook Ubisoft heeft namelijk aangegeven dat ze meer titels voor de Nintendo Switch willen gaan uitbrengen.

Ubisoft heeft al verschillende titels naar de Nintendo Switch gebracht waaronder Mario + Rabbids Kingdom Battle (onverwachte hit), Rayman Legends Definitive Edition (na update zeer welkom) en Just Dance 2018 (er is een markt voor).

Met name Mario + Rabbids Kingdom Battle bleek een groot succes te zijn, ook qua sales. Ubisoft is in het algemeen zeer tevreden met hoe het qua sales gaat op gebied van hun Switch-titels. Dit liet CEO Yves Guillemot weten. De ontwikkelaar heeft ook laten weten dat er meer games op komst zijn.

Welke games?

Welke games we verder nog kunnen verwachten werd niet gezegd, vooruit we houden wel van verassingen. Wel weten we dat Steep (nog steeds) in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch maar een concrete releasedatum is daarvan nog steeds niet bekend.

NintendoReporters heeft haar liefde voor Rayman al een aantal keer te kennen gegeven, dus Rayman 4, yes please. Maar als we kijken naar de Ubisoft game-bibliotheek zijn er nog wel meer titels die zeker interessant zijn de vraag is alleen in wat voor vorm, we noemen even een Assassin’s Creed en Far Cry als voorbeelden.

Welke Ubisoft games zou jij op de Nintendo Switch willen zien verschijnen?