Ubisoft CEO; Meer verrassende Nintendo samenwerkingen

Ubisoft CEO; Meer verrassende Nintendo samenwerkingen

Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft in een interview tijdens E3 2018 onthuld dat het bedrijf in de toekomst nog meer verrassende Nintendo-samenwerkingen plant.

We hebben al Mario + Rabbids Kingdom Battle en zijn DLC met Donkey Kong-thema, en ook Fox McCloud in Starlink: Battle for Atlas. Het zal interessant zijn om te horen wat het bedrijf van plan is.

Guillemot over de toekomst

De relatie tussen beide bedrijven is erg sterk omdat we in het verleden veel dingen samen hebben gedaan, de relatie van Ubisoft met Nintendo is net zo sterk als het is en of dergelijke samenwerking zal doorgaan.

De Nintendo-merken en hun vermogen om fantastische games te maken, is echt iets dat onze makers in Ubisoft leuk vinden en wanneer ze met Nintendo kunnen samenwerken, zijn ze er erg blij mee. Dus ja, het gaat door en ik hoop dat we je in de toekomst kunnen verrassen met nieuwe dingen.

We hielden echt van Mario + Rabbids: Kingdom Battle en het is Donkey Kong Adventure DLC erg leuk en verheugen ons op Fox in Starlink. Maar wat zou je willen zien als Ubisoft nog een kans krijgt om met Nintendo samen te werken?

Ad