Ubisoft-games ondersteunen cross-play en cross-progressie

Ubisoft-games ondersteunen cross-play en cross-progressie

Ubisoft heeft bevestigd dat hun toekomstige reeks games op het Nintendo Switch-platform zowel cross-play als cross-progressie zal ondersteunen. Dit omvat ook de aanstaande Immortals Fenyx Rising die op 3 december uitkomt op Nintendo Switch.

Wat is cross-progressie?

Cross-progression is een functie waarmee u uw opgeslagen gegevens van het ene platform naar het andere kunt overbrengen. Door je Ubisoft-account aan een ander account te koppelen, kan de voortgang voor de meeste Ubisoft-games worden behouden.

Voor onze nieuwste releases * wordt al je voortgang in het spel opgeslagen in Ubisoft Connect, zodat je geen stap verliest als je van console verandert of overschakelt naar pc.

* Hyper Scape, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic

Wat is cross-play?

Cross-play is een functie waarmee u online verbinding kunt maken en met uw vrienden kunt spelen, ongeacht welk platform wordt gebruikt. De meeste Ubisoft-games met een multiplayer-functionaliteit zijn bedoeld om deze functie te ondersteunen.

Over Immortals Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN.

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

WAS DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken. Gebruik ze om mythische monsters te bevechten, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.