Ubisoft: Hele Starlink campagne voor Fox McCloud

Ubisoft: Hele Starlink campagne voor Fox McCloud

Het nieuw actieavontuur Starlink zal onze favoriete jager / piloot Fox McCloud bevatten als het gaat om de Nintendo Switch als het spel in oktober uitkomt. Het is dus met grote vreugde dat we kunnen zeggen fans de hele verhaalcampagne van het spel kunnen spelen met alleen Fox en zijn trouwe Arwing .

Ubisoft bevestigt

Tijdens de Nintendo Treehouse-stream op E3 ​​heeft Ubisoft ook bevestigd dat er exclusieve Star Fox-missies zullen zijn in Starlink for Switch.

Het team van Ubisoft Toronto was snel om te vermelden hoe vereerd ze waren om Fox in Starlink: Battle for Atlas te laten zien. Daarom hebben ze hard gewerkt aan het ontwikkelen van de juiste look & feel voor de Arwing, inclusief het vermogen om een ​​barrel roll te kunnen doen.

Omdat Starlink over aanpasbare fysieke speelgoedonderdelen beschikt die verbinding kunnen maken met de Nintendo Switch, wordt de Arwing volledig aanpasbaar in het spel.

Spelers kunnen elk wapen dat in het spel verschijnt toevoegen aan de Arwing, ze kunnen items (zoals vleugels) op elkaar stapelen en verschillende kernen gebruiken om te bepalen hoe het schip wordt behandeld tijdens het spelen. Natuurlijk, alle onderdelen die je toevoegt aan de Arwing of andere schepen in het spel, veranderen het gewicht van je schip en uiteindelijk ook de manier waarop het bestuurd.

Starlink: Battle for Atlas komt op 16 oktober uit met een exclusief Nintendo Switch-startpakket.

Ad