Ubisoft – Immortals Fenyx Rising – Creatieve puzzelontwerpen

Ubisoft – Immortals Fenyx Rising – Creatieve puzzelontwerpen

GameInformer kreeg onlangs de kans om te chatten met een aantal medewerkers van Ubisoft Québec, de studio achter Immortals Fenyx Rising.

Ze bespraken de creatieve puzzelontwerpen voor Immortals Fenyx Rising, die deze week op Nintendo Switch en andere platforms wordt gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Creatieve puzzelontwerpen

In de bovenstaande informatieve video, waarin mensen als Associate Game Director bij Ubisoft Julien Galoudec en Game Director Scott Philips verschenen, vertelt het team hoe de implementatie van de puzzels binnen Immortals Fenyx Rising helpt om de titel boeiender te maken voor de publiek.

Ze hebben het ook over meer dan honderd puzzelprototypes, inspiratie voor de gewelven en meer. Al met al klinkt het ons erg leuk in de oren.

Over Immortals Fenyx Rising

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

MET DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken. Gebruik ze om mythische monsters te bestrijden, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.