Ubisoft is tevreden over de verkopen van Immortal Fenyx Rising

Ubisoft is tevreden over de verkopen van Immortal Fenyx Rising

Immortal Fenyx Rising, eind vorig jaar gelanceerd op meerdere platforms en kreeg zeker positieve reacties.

Het nieuwe IP-adres van Ubisoft bood spelers een geheel nieuwe wereld om te doorkruisen, en voor het grootste deel biedt het een uitstekende ervaring op Nintendo Switch.

Het lijkt erop dat Ubisoft bijzonder tevreden is over de verkoopprestaties op de nieuwste console van Nintendo, waarbij chief financial officer Frederick Duguet het Switch-platform specifiek benadrukte in de laatste financiële oproep die vorige week plaatsvond.

Ubisoft over Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising, our new IP, continues to see healthy sell-through as the game benefits from one of the highest community sentiments a Ubisoft game has ever had. It has all it takes to become an evergreen title, especially on the Switch, where it continues to broaden Ubisoft audience reach.

Al het goede nieuws en laten we hopen dat hun steun er altijd zal zijn.

Over Immortal Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN.

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

WAS DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je met geschenken gezegend. Gebruik ze om mythische monsters te bevechten, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.