Ubisoft kondigt Monopoly Madness aan

Ubisoft kondigt Monopoly Madness aan

Ubisoft heeft Monopoly Madness aangekondigd – een nieuwe kijk op het originele bordspel dat op 9 december 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms komt.

Monopoly Madness ziet spelers in realtime hectische rushes doen om de meeste eigendommen in de stad op te kopen terwijl ze de ambities van hun tegenstanders verpletteren!

video
play-rounded-fill

Over Monopoly Waanzin

Herontdek de MONOPOLY waar je van houdt op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Race met kortere rondes met andere spelers door de chaotische straten van Monopoly City, verzamel grondstoffen, koop en upgrade eigendommen, knoei met je tegenstanders en ontwijk hun trucs om de race om rijkdom te winnen. Dit is waanzin!

Belangrijkste kenmerken:

  • KIES JE LIVING BOARD: drie verschillende 3D-borden wachten op je. Je kunt nu genieten van het spel dat je kent en waar je van houdt op borden met verschillende thema’s, zoals Stad, Amusement Park of Haunted. Je stad leeft en evolueert; investeer in charmante buurten met sterke unieke persoonlijkheden en zie hoe ze voor je ogen bloeien terwijl je verder komt!
  • JOUW SPEL, JOUW REGELS: Speel zoals jij dat wilt door een van de zes officiële huisregels te selecteren die zijn gekozen door Monopoly-fans van over de hele wereld. De Speed ​​Die-modus is ook beschikbaar om je sneller over het bord te laten vorderen.
  • GA VOOR KORTERE SPEELSESSIES: Niet genoeg tijd voor een volledige game? Kies een nieuw doel uit onze vijf speciale doelen. Die sneller te bereiken doelen zorgen voor kortere speelsessies en zorgen ervoor dat je je strategie verandert. Wees klaar om jezelf uit te dagen!
  • VERANDER JE GELUK: maak het nog spannender met actiekaarten en neem de controle over je eigen lot. Trek er drie aan het begin van het spel en speel ze verstandig zodat je sneller over het bord kunt gaan, je tegenstanders kunt straffen of extra geld kunt krijgen. Ga nieuwe uitdagingen aan en ontgrendel unieke tokens. Deze nieuwe interacties maken je spel leuker dan ooit. Hoe meer je speelt, hoe meer je wint!
  • DAG JEZELF ONLINE UIT: Vind andere spelers online en daag ze uit in snelle wedstrijden of aangepaste sessies, waarbij je je manier van spelen kiest. Probeer de eigenaar te zijn van alles!