Ubisoft – OddBallers komt 24 Maart

Ubisoft – OddBallers komt 24 Maart

OddBallers, een trefbal-multiplayer-partygame ontwikkeld door Game Swing, wordt uitgegeven door Ubisoft voor pc en consoles, waaronder de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Stadia en Amazon Luna. Oddballers is een eigenzinnige draai aan de traditionele competitieve sport die single of multiplayer, lokaal of online kan worden gespeeld.

Alle andere platforms zijn beperkt tot lokale multiplayer voor 4 spelers, terwijl de Nintendo Switch-editie exclusieve toegang heeft tot lokale multiplayer voor 6 spelers. Het maximum aantal spelers online is zes.

Fysieke exemplaren zullen beschikbaar zijn voor $ 19,99 USD, volgens een Best Buy-advertentie. OddBallers gaat op 24 maart in première.

Over OddBallers

Spelers ontwijken, blokkeren en gooien dingen op drie verschillende locaties, elk met meer dan 30 verschillende arena’s en verschillende minigames. Ga van arena naar arena, win minigames, verdien medailles en verander je matchpunt in een overwinning. Minigames variëren van traditionele vormen zoals laatste-een-staande gevechten tot bizarre uitdagingen zoals lammeren scheren met een grasmaaier of mensen knock-out slaan met vissen om de trompet te spelen. Welke minigame je ook speelt, één regel blijft constant: alles is een wapen. Gooi ballen, kippen, cactussen of wat je maar kunt pakken. Elektrische hekken, exploderende gastanks en tennisbalwerpers zijn allemaal voorbeelden van gevaren voor de omgeving die kunnen worden gebruikt om je tegenstanders uit te schakelen.

Pas je OddBallers aan met honderden verschillende accessoires, kleding, kapsels en meer terwijl je door het spel gaat. Natuurlijk, wat heb je aan een vis in het gezicht van je vrienden gooien als je het niet kunt volgen met een mooie dans of bespotting? OddBallers stelt je gelukkig in staat om precies dat te doen.