Ubisoft; Star Fox is een crossover voor Starlink

Ubisoft; Star Fox is een crossover voor Starlink

Het team van GameInformer heeft de kans gehad om het eerste hoofdstuk van Starlink: Battle for Atlas op de Nintendo Switch te spelen en ook de producer Matt Rose van de game in te halen.

Dhr. Rose legde uit dat de Star Fox-integratie in het spel moet worden gezien als een oversteekplaats in plaats van gewoon een gastrol.

De opname van het Starfox-team

Toen ik vroeg of dit het integratieniveau is dat ik voor Star Fox binnen Starlink mag verwachten, kreeg ik te horen dat dit nog maar het begin was. Fox is niet alleen een groot deel van de Starlink-verhaallijn, hij heeft ook zijn eigen missies en zijn eigen verhaallijn om er doorheen te komen, terwijl er ook andere bekende gezichten verschijnen.

Als de ontwikkelaars zijn rol niet overdrijven, heeft Starlink de eigenschap dat het meer een crossover is dan een host voor een cosmetische gast.

Nou dat klinkt heel aantrekkelijk. Een groot deel van de verhaallijn … hmm … Ik vraag me af of de campagne met en zonder Fox echt zo anders zal zijn. (Omdat dat op zijn zachtst gezegd geweldig zou zijn)

Ad