Ubisoft – Voordelen succes Nintendo Switch, Immortals: Fenyx Rising presteert goed

Ubisoft – Voordelen succes Nintendo Switch, Immortals: Fenyx Rising presteert goed

Frederick Duguet van Ubisoft herhaalde in zijn financiële kwartaalrapportage dat zij de grootste externe uitgever op de Nintendo Switch zijn.

Mr. Duguet merkte op dat het bedrijf de vruchten plukt van het platform en merkte ook op dat de boeiende Immortals: Fenyx Rising een succes is op het huidige videogamesysteem van Nintendo.

We’re also reaping the benefits of the Switch’s huge success and our position as leading third-party publisher on the platform thanks to, among others, our Just Dance games and Mario + Rabbids: Kingdom Battle. The depth and breadth of our catalog, which goes beyond the brands mentioned, provides us with ever-greater visibility and continues to be a strong driver of profitability.

Ubisoft zei dat Immortals: Fenyx Rising ook goed presteert op Nintendo Switch. Die game, samen met andere Ubisoft-hits op Switch en andere platforms, heeft ertoe bijgedragen dat Ubisoft in december zijn beste maand ooit beleefde.

Over Immortals: Fenyx Rising

JIJ BENT DE LAATSTE HOOP VAN DE GODEN.

Speel als Fenyx op een missie om de Griekse goden te redden van een duistere vloek.

Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht voor de eeuwen.

STRIJD MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN

Neem het op tegen legendarische beesten zoals Cyclops, Medusa of Minotaur, en confronteer ze in snelle lucht- en melee-gevechten, waarbij je je door God gegeven vaardigheden en wapens combineert.

MET DE KRACHT VAN GODEN

De goden van Olympus hebben je met geschenken gezegend. Gebruik ze om mythische monsters te bestrijden, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

Ad