Uitleg nieuwe multiplayermodus Super Meat Boy

Uitleg nieuwe multiplayermodus Super Meat Boy

De Nintendo Switch versie van Super Meat Boy wordt voorzien van een multiplayerstand genaamd Race Mode. In deze stand snel je in splitscreen door absurd lastige levels, zij het willekeurig gegenereerd of die uit het spel. Wat, ja dynamische gegenereerd. Awesome he! Zo is iedere keer weer een nieuwe uitdaging

Het is zelfs mogelijk om een poging te wagen om de gehele game sneller dan je vriend uit te spelen.
De ontwikkelaars hebben een toelichting gegeven over de Race Mode.

Ontwikkelaars toelichting

In deze splitscreen-race voor twee spelers, vrienden (of vijanden!) kunnen tegen elkaar spelen in afzonderlijke hoofdstukken, willekeurig gegenereerde levels of zelfs het hele spel! Kies light world, dark world of beide en ga ervoor! Pas op voor bijeffecten als een snellere hartslag, angstaanvallen, overmoedigheid en leedvermaak!

Good Old Meatboy

De inmiddels meer dan zeven jaar oude Super Meat Boy is afgelopen oktober aangekondigd voor de Nintendo Switch eShop. De game heeft een release datum van 11 januari.

Wij kunnen al niet wachten om vol frustratie weer alle levels met Meatboy te gaan doorlopen. Laat staan het op te nemen tegen andere in de Race Mode! Kijk jij ook uit naar de avonturen van Meatboy?