Ultra Kaiju Monster Rancher komt 20 Oktober 2022

Ultra Kaiju Monster Rancher komt 20 Oktober 2022

Bandai Namco heeft de releasedatum aangekondigd voor Ultra Kaiju Monster Rancher. Dit komt nadat de game eerder dit jaar werd aangekondigd.

Dit gloednieuwe Monster Rancher-spel voor Switch komt uit op 20 oktober 2022. Het bevat monsters uit de Ultraman-serie. Ook werd de vroege aankoopbonus voor zowel de fysieke als de digitale versie getoond. Het bevat een Ultraman-skin voor de Kaiju Sevenger en een set items die kunnen helpen bij het opvoeden van Kaiju.

video
play-rounded-fill

Over Ultra Kaiju Monster Rancher

Bandai Namco Entertainment Asia is verheugd te kunnen melden dat Ultra Kaiju Monster Rancher op 20 oktober 2022 te koop zal zijn op de Nintendo Switch.

De titel is een samenwerking tussen de Ultra Kaiju, die te zien is in de beroemde Ultraman-actieshows, en Monster Rancher, een game over het fokken van monsters die in 2022 25 jaar oud worden.

Ultra Kaiju Monster Rancher heeft een nieuwe trailer uit.

Om aan te geven dat de releasedatum van de game is aangekondigd, is er een nieuwe trailer voor Ultra Kaiju Monster Rancher uitgebracht. Het laat spelers zien die Ultra Kaiju verhogen en deelnemen aan toernooien.

‘Sevenger Giant of Light Skin’ is een Kaiju die je als bonus kunt krijgen als je het pakket vroeg koopt en digitaal vooraf bestelt.

Een Sevenger die is geschilderd om eruit te zien als een Reus van Licht. Je kunt voelen dat het met net zoveel moed wil vechten als een Reus van Licht.

Deze set heeft zes dingen die je zullen helpen je Ultra Kaiju te laten groeien:

Reuzentaart: een favoriet onder Kaiju. Het heeft de kracht om woede te kalmeren.

Gan-Q Snoep is een zoete lekkernij die eruitziet als de oogbol van een Gan-Q. Het helpt je beter te richten.

Mandarijnensap wordt gemaakt van het sap van de mandarijnenplant. Het maakt je minder moe en gestrest.

Er zitten ook Monster Rancher-items in de set.

Silver Peach: een mooie zilveren perzik waar je langer van kunt leven. Je kunt het maar één keer in je leven eten.

De Kalaragi-mango is een populaire vrucht in Afrika. Het helpt om beter te worden.

Gerookte slang: een mystieke slang die gekookt is tot hij aan de buitenkant zwart is. Je kunt er je Kaiju mee trainen.

Waar gaat Ultra Kaiju Monster Rancher over?

Ultra Kaiju Monster Rancher is een simulatiespel dat is gebaseerd op hetzelfde spelsysteem als Monster Rancher en Monster Rancher 2. Je kunt je eigen Ultra Kaiju grootbrengen, zoals een Alien Baltan, Zetton of Gomora, met hetzelfde spelsysteem als Monster Rancher en Monster Rancher 2.

Ad