Ultra Kaiju Monster Rancher – Westerse release bevestigd

Ultra Kaiju Monster Rancher – Westerse release bevestigd

Na de lancering van Ultra Kaiju Monster Rancher voor Japan en Zuidoost-Azië heeft Bandai Namco bevestigd dat deze ook in het Westen beschikbaar zal zijn.

Deze enorme cross-over tussen de Monster Rancher- en Ultraman-serie wordt later dit jaar in het westen uitgebracht als een alleen-digitale game. Japan en Zuidoost-Azië daarentegen krijgen zowel een digitale als fysieke distributie, waarbij de laatste ook Engelse ondertitelingskeuzes bevat.

video
play-rounded-fill

Over Ultra Kaiju Monster Rancher

Ultra Kaiju Monster Rancher is het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen Ultraman, een bekend Japans Tokusatsu-werk, en Monster Rancher, een gerenommeerde simulatieserie voor rollenspellen.

Deze nieuwe game bevat de beroemde “Ultra Kaiju” zoals Alien Baltan, Zetton en Gomora met de klassieke gameplay-mechanica van Monster Rancher voor het opvoeden en bestrijden van monsters.

Kenmerken

  • Ontdek een verscheidenheid aan Ultra Kaiju – Roep je Kaiju op door onder andere de digitale cd-bibliotheek te verkennen of NFC-compatibele kaarten te scannen.
  • Vergroot en train je Ultra Kaiju – Verken en train je Ultra Kaiju tot het uiterste. Spelers kunnen unieke en charmante Ultra Kaiju-bewegingen ervaren die niet te zien zijn in de originele Ultraman-serie.
  • De zoektocht naar de ultieme Kaiju-trainer – Doe mee aan wedstrijden om je talenten op de proef te stellen.
  • Ultra Kaiju-combinatie – Combineer Ultra Kaijus om nieuwe varianten te ontketenen, zoals een Gomora met Zetton-patroon! Er zijn bijna 200 verschillende soorten Kaiju te vinden.
Ad