Under Leaves – Eerste 15 minuten

Under Leaves – Eerste 15 minuten

Moet je een duik nemen in het spel met verborgen voorwerpen Under Leaves op de Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 15 minuten bekijken.

Under Leaves ziet spelers op zoek gaan naar allerlei soorten dieren en verborgen geheimen onder het gebladerte van ontspannende, met de hand geschilderde landschappen!

video
play-rounded-fill

Over Under Leaves

De beste manier om te rusten

Ontspannende muziek, fantastische landschappen, rustige gameplay – dit alles zorgt ervoor dat je langzamer gaat werken. Laat je gedachten de vrije loop terwijl je items verzamelt voor je volgende dier.

Prachtige graphics

Handgeschilderde achtergronden verrukken met hun details en kleuren. Vrijwel elke lijst ziet er letterlijk uit als een foto die klaar is om aan de muur te hangen.

Bezoek de hele wereld

Tijdens je reis waan je je in het land van ijs, stop je in de zwoele jungle of duik je onder water. 9 locaties verspreid over de hele wereld wachten op je.

Ontmoet zijn dierenbewoners

Alle natuurliefhebbers zullen gecharmeerd zijn door 29 geanimeerde dieren van over de hele wereld. Een ijsbeer, een uil met grote ogen, een schildpad of een papegaai – ze hebben een beetje van je hulp nodig.

Beschikbaar voor iedereen

De bediening is heel eenvoudig en er is geen tekst in het spel, alleen cijfers, zodat iedereen ervan kan genieten.

Ontspan vandaag met een reis rond de wereld in het gezelschap van charmante dieren.

Belangrijkste kenmerken:

– ontspannende gameplay en audio

– prachtige handgetekende aquarel visueel

– 9 verschillende locaties over de hele wereld

– 29 geanimeerde dieren om te ontdekken

– voor iedereen

Under Leaves is nu beschikbaar in de Switch eShop voor een tijdelijke verkoopprijs van $ 9,09 USD (gewoonlijk $ 12,99 USD).