Under Night In-Birth II Sys:Celes DLC-seizoenspas

Under Night In-Birth II Sys:Celes DLC-seizoenspas

Samenvatting:

We duiken in de DLC-seizoenspas voor Under Night In-Birth II Sys:Celes. Ontdek de intrigerende verhalen en vaardigheden van de nieuwe personages: Uzuki, Ogre en Izumi. Leer meer over de betekenis van deze toevoegingen aan het spel en ontdek hoe houders van een seizoenspas vroege toegang kunnen krijgen tot Kuon. Ga met ons mee op een spannende reis door de kennis en gameplay van Under Night In-Birth II Sys:Celes.


DLC-seizoenspas

Uitgever Arc System Works en ontwikkelaar French-Bread hebben een spannende uitbreiding onthuld voor fans van Under Night In-Birth II Sys:Celes: de DLC Season Pass. In dit artikel verkennen we de aankomende content, waaronder drie nieuwe personages en de voordelen voor Season Pass-houders. Duik in de details van Uzuki, Ogre en Izumi en leer hoe hun unieke vaardigheden en wapens de gameplay-ervaring zullen bepalen. Laten we aan dit avontuur beginnen in de wereld van Under Night In-Birth II Sys:Celes.

De seizoenspas belooft de game-ervaring voor Under Night In-Birth II Sys:Celes-enthousiastelingen te verrijken. In de loop van 2024 tot 2025 kunnen spelers de toevoeging van drie nieuwe personages aan de selectie verwachten. Deze personages brengen nieuwe dynamiek en strategieën in het spel en zorgen ervoor dat de spanning nooit afneemt.

Uzuki: de raadselachtige dodenbezweerder

Uzuki, ingesproken door Satomi Akesaka, is een personage gehuld in mysterie. Haar vaardigheid, Necromance, verleent haar angstaanjagende krachten, terwijl haar wapen, Beloa, bijdraagt ​​aan haar raadselachtige persoonlijkheid. Uzuki’s reis begint wanneer ze zich bij de Amnesia-factie voegt, op zoek naar interessante mensen om te kwellen. Haar interesse neemt echter af als ze ontdekt dat de leider van de factie een duistere obsessie heeft om een ​​wedergeboorte te worden. Uzuki’s rebellie ontvouwt zich terwijl ze probeert de spanning die ze ooit had terug te winnen.

Ogre: de ontbrekende leider

Hinata Tadokoro leent zijn stem aan Ogre, een voormalig leider van de Bankikai-factie. Ogre’s ongelooflijke vaardigheden met Oblivion Bane en zijn mysterieuze verleden vormen de basis voor een intrigerend personage. Hij daagde ooit de machtige Amnesia-factie uit en kwam dicht bij het verslaan van Paradox, hun leider. Het noodlot sloeg toe toen een Leegte amok maakte, waardoor Ogre in de Abyss of the Night verdween. De vraag blijft: hoe is Ogre teruggekeerd en wat is zijn doel?

Izumi: het verhaal van de initiatiefnemer

Reina Kondo vertolkt de stem van Izumi, de drager van Initiator, een mysterieuze vis die een cruciale rol speelt bij het ontrafelen van de geheimen van de Nacht. Izumi’s wapen, Elefee, voegt complexiteit toe aan haar karakter. Lange tijd observeerde Initiator de Nacht van een afstand. Toch is nu de tijd gekomen om de mysteries die erin schuilgaan onder ogen te zien. Izumi verlangt naar vrijheid van haar visachtige metgezel Elefee, maar de geheimen van de Nacht blijven gehuld in mysterie.

Vaardigheden en wapens

Elk personage in de DLC Season Pass brengt unieke vaardigheden en wapens naar het slagveld. Uzuki’s Necromance en Beloa, Ogre’s Oblivion Bane en Izumi’s Transition en Elefee bieden diverse gameplay-ervaringen. Beheers deze personages en ontketen hun potentieel in epische gevechten.

De toevoeging van Uzuki, Ogre en Izumi breidt niet alleen de selectie uit, maar voegt ook diepte toe aan de kennis van het spel. Hun verhalen en vaardigheden zullen het algemene verhaal en de strategieën van spelers beïnvloeden, waardoor Under Night In-Birth II Sys:Celes een steeds evoluerende ervaring wordt.

Releaseschema

De DLC Season Pass zal zijn nieuwe personages geleidelijk uitrollen van 2024 tot 2025, zodat spelers het hele jaar door spannende content hebben om naar uit te kijken. Houd de releasedatums in de gaten om deze personages te ervaren terwijl ze de strijd aangaan.

Eerste toegang tot Kuon

Bezitters van een seizoenspas krijgen een traktatie omdat ze vroegtijdig toegang krijgen tot Kuon, een personage uit het basisspel. Krijg een voorsprong bij het beheersen van dit personage en het verkennen van hun unieke vaardigheden, dankzij de voordelen van de seizoenspas.

Overlevering en verhaallijnen

Duik dieper in de geschiedenis van Under Night In-Birth II Sys:Celes terwijl de DLC Season Pass personages introduceert met boeiende achtergrondverhalen. Ontdek de mysteries van de Nacht en zijn verschillende facties, waaronder Bankikai en Amnesia. De ingewikkelde verhalen houden je urenlang bezig.

Bankikai-factie en paradoxstrijd

Leer meer over de geschiedenis van de Bankikai-factie en hun gedurfde uitdaging tegen Amnesia, de grootste factie in het spel. Ontdek de intense strijd tussen Ogre en Paradox en hoe deze het lot van Ogre heeft gevormd.

Leegte en de afgrond van de nacht

Ontdek het concept van de Leegte en het verband met de Afgrond van de Nacht. Begrijp de betekenis van deze elementen in de wereld van Under Night In-Birth II Sys:Celes en hoe ze het lot van de personages beïnvloeden.

Duik in de kennis rond de Weapons of Judgment, krachtige artefacten die diep verbonden zijn met de Nacht. Leer meer over hun rol en betekenis in het zich ontvouwende verhaal. Ontdek de mysteries achter Izumi’s unieke wapen, Elefee, en zijn rol als initiator. Ontdek de dynamiek tussen Izumi en haar raadselachtige metgezel terwijl ze de uitdagingen van de Nacht aangaan.

Conclusie

De DLC-seizoenspas voor Under Night In-Birth II Sys:Celes belooft een spannende reis vol nieuwe personages, boeiende verhalen en gameplay-verbeteringen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in het spel, deze uitbreiding biedt de mogelijkheid om de diepten van de Nacht en zijn mysteries te verkennen.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Wanneer is de DLC-seizoenspas voor Under Night In-Birth II Sys:Celes beschikbaar?
  • A1: De seizoenspas zal geleidelijk nieuwe content vrijgeven van 2024 tot 2025, te beginnen met Uzuki in augustus 2024.
 • Vraag 2: Kan ik de personages afzonderlijk kopen in plaats van de seizoenspas?
  • A2: Ja, individuele karakterreleases zijn te koop als je liever specifieke karakters aanschaft.
 • Vraag 3: Welke voordelen ontvangen seizoenspashouders?
  • A3: Houders van een seizoenspas krijgen vroegtijdig toegang tot het basisspelpersonage Kuon en kunnen genieten van alle nieuwe personages zodra ze worden uitgebracht.
 • Vraag 4: Hoe ontgrendel ik Kuon met de seizoenspas?
  • A4: Koop gewoon de seizoenspas en je krijgt vroegtijdig toegang tot Kuon zodra deze beschikbaar komen.
 • Vraag 5: Zijn er extra bonussen inbegrepen bij de seizoenspas?
  • A5: Hoewel het belangrijkste voordeel vroege toegang tot personages is, worden aanvullende details over eventuele bonusinhoud aangekondigd door Arc System Works.