Under Night In-Birth II Sys:Celes – Het epische vervolg

Under Night In-Birth II Sys:Celes – Het epische vervolg

Samenvatting:

Ga op een boeiende reis met Under Night In-Birth II Sys:Celes, het langverwachte vervolg op de 2D-vechtgame Under Night In-Birth. Deze titel boordevol actie is gemaakt in samenwerking met ontwikkelaar French-Bread en dient als het laatste hoofdstuk in de boeiende verhaallijn ‘Hollow Night’ die meer dan tien jaar geleden voor het eerst de gamewereld sierde.

In dit unieke, luchtige vechtspel in romanstijl stappen spelers in de schoenen van Hyde, een middelbare scholiere en hoofdrolspeler in het verhaal, die onverwachts zijn innerlijke EXS-krachten ontdekt na een toevallige ontmoeting met het mysterieuze meisje Linne. Samen nemen ze het op tegen Paradox, de zogenaamde sterkste gebruiker, maar hun triomf is van korte duur wanneer een raadselachtige kracht genaamd Kuon the Aeon verschijnt, die het einde van de wereld aankondigt.

Under Night In-Birth II Sys:Celes biedt een scala aan opwindende functies waarmee het zich onderscheidt van traditionele 2D-vechtspellen. De game toont hoogwaardige pixelart-beelden die de geliefde personages en omgevingen nieuw leven inblazen. Met een uitgebreide bewegingslijst en fijn afgestemde balansen kunnen spelers van alle vaardigheidsniveaus moeiteloos stijlvolle bewegingen uitvoeren, waardoor elk gevecht een opwindend gevoel van snelheid krijgt.

De toevoeging van Rollback Netcode verhoogt de competitieve ervaring, waardoor spelers soepele Rank Matches en Player Matches kunnen spelen met tegenstanders van over de hele wereld. Bovendien biedt de game taalondersteuning in het Engels, Japans, Koreaans, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Frans, Italiaans, Duits en Spaans, waardoor wereldwijde toegankelijkheid wordt gegarandeerd.

Under Night In-Birth II Sys:Celes zal zijn debuut maken in 2024, maar enthousiaste fans kunnen van 4 tot 6 augustus een voorproefje krijgen van zijn genialiteit op de stand van Arc System Works tijdens EVO 2023 in Las Vegas. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een wereld van adembenemende beelden, boeiende verhalen en intense gevechten terwijl je de uitdaging aangaat om de wereld te redden van de naderende ondergang van Kuon.


Het epische vervolg

In het enorme universum van vechtspellen slagen maar weinig titels erin om de harten van spelers te veroveren met hun meeslepende verhalen en meeslepende gameplay. Under Night In-Birth II Sys:Celes, het vervolg op de veelgeprezen 2D-vechtgame Under Night In-Birth, staat klaar om precies dat te doen. Uitgever Arc System Works en ontwikkelaar French-Bread hebben hun krachten gebundeld om een ​​onvergetelijke game-ervaring te creëren en fans een onvergetelijk avontuur te beloven dat zijn voorganger in elk opzicht overtreft.

video
play-rounded-fill

Het epische vervolg – Under Night In-Birth II Sys:Celes

De kern van Under Night In-Birth II Sys:Celes is de ‘Hollow Night’, een mysterieus fenomeen dat de wereld al meer dan tien jaar in zijn greep houdt. Deze griezelige gebeurtenis verleent individuen speciale vaardigheden die ‘EXS-krachten’ worden genoemd, maar het brengt ook krachtige tegenstanders voort die bekend staan ​​als ‘In-Births’. Het boeiende verhaal van de game draait om dit raadselachtige fenomeen en de strijd van degenen die erdoor worden getroffen.

Belangrijkste kenmerken van het spel

Under Night In-Birth II Sys:Celes presenteert een ongeëvenaarde mix van boeiende verhalen en intense gameplay. Terwijl spelers zich in het laatste hoofdstuk van de verhaallijn “Hollow Night” storten, kunnen ze uitkijken naar een aantal belangrijke functies die de game-ervaring verbeteren:

EXS-krachten ontketenen – The Protagonist’s Journey

De hoofdpersoon van het spel, Hyde, is een middelbare scholier wiens leven een onverwachte wending neemt wanneer hij het mysterieuze meisje Linne ontmoet. Deze noodlottige ontmoeting activeert het ontwaken van Hyde’s innerlijke EXS-krachten en markeert het begin van een slopende reis vol uitdagingen en onthullingen. Spelers zullen getuige zijn van de groei van Hyde terwijl hij zijn nieuwe vaardigheden onder ogen ziet en het opneemt tegen formidabele tegenstanders op zijn pad om de wereld te redden.

Boeiende gevechten en verbeterde beelden

Under Night In-Birth II Sys:Celes toont een indrukwekkend rooster van 21 terugkerende personages, elk met hun unieke vechtstijlen en vaardigheden in de strijd. Bovendien voegen nieuwe In-Births zich bij de gelederen, waardoor de diversiteit van het rooster wordt uitgebreid en nieuwe lagen van opwinding aan gevechten worden toegevoegd. De hoogwaardige pixelart-beelden van de game blazen de personages en omgevingen tot leven en dompelen spelers onder in een verbluffend levendige wereld.

Rollback Netcode en wereldwijde concurrentie omarmen

Een van de opvallende kenmerken van Under Night In-Birth II Sys:Celes is de implementatie van Rollback Netcode. Deze revolutionaire technologie zorgt voor een soepele online game-ervaring en minimaliseert vertragingen en latentieproblemen tijdens wedstrijden. Spelers kunnen hun vaardigheden testen en spannende gevechten aangaan tegen tegenstanders van over de hele wereld, zowel in Rank Matches als Player Matches.

Speelbare Showcase op EVO 2023

De opwinding neemt toe terwijl Under Night In-Birth II Sys:Celes zich opmaakt voor de grootse onthulling in 2024. Enthousiaste fans hoeven echter niet te wachten tot de officiële release om de schittering van de game te ervaren. Arc System Works is van plan om de game op hun stand te presenteren tijdens EVO 2023, dat van 4 tot 6 augustus in Las Vegas zal plaatsvinden. Deze exclusieve preview zal bezoekers ongetwijfeld doen verlangen naar meer en de verwachting voor de officiële lancering van de game verder verhogen.

Conclusie

Under Night In-Birth II Sys:Celes belooft een buitengewone toevoeging te worden aan het rijk van 2D-vechtgames. Met zijn boeiende verhaallijn, gevarieerde selectie, verbeterde beelden en implementatie van Rollback Netcode, zal de game de vechtgame-ervaring voor spelers over de hele wereld opnieuw definiëren. Zet je schrap voor een spannende reis vol actie, emotie en epische gevechten terwijl je je aansluit bij Hyde en Linne in hun zoektocht om de wereld te redden van naderend onheil.

Veelgestelde vragen
  • 1. V: Wanneer wordt Under Night In-Birth II Sys:Celes uitgebracht?
    • A: De game wordt ergens in 2024 gelanceerd, een exacte releasedatum moet nog worden aangekondigd.
  • 2. V: Kun je de betekenis van de verhaallijn “Hollow Night” uitleggen?
    • A: De “Hollow Night” is een mysterieus fenomeen dat individuen speciale vaardigheden geeft die “EXS-krachten” worden genoemd. Het brengt ook krachtige tegenstanders voort die bekend staan ​​als ‘In-Births’. Under Night In-Birth II Sys:Celes duikt diep in de geschiedenis van dit evenement, ontrafelt de geheimen en sluit de epische saga af.
  • 3. V: Hoeveel personages komen voor in de selectie van de game?
    • A: Under Night In-Birth II Sys:Celes zal bogen op een selectie van 21 terugkerende personages, samen met nieuwe In-Births die toetreden om de diversiteit aan gevechtsstijlen uit te breiden.
  • 4. V: Wat maakt het vechtsysteem in Under Night In-Birth II Sys:Celes uniek?
    • A: De game biedt een uitgebreide bewegingslijst, fijn afgestemde balansen en een EXS-systeem met één knop waarmee zelfs beginners met gemak stijlvolle bewegingen kunnen uitvoeren, wat een gevoel van snelheid geeft dat je niet vaak tegenkomt in traditionele 2D-vechtspellen.
  • 5. V: Hoe verbetert Rollback Netcode de online spelervaring?
    • A: Rollback Netcode minimaliseert vertraging en latentie tijdens online wedstrijden, zorgt voor een soepele gameplay en stelt spelers in staat om te strijden tegen wereldwijde tegenstanders in Rank Matches en Player Matches.