UnderMine komt 11 Februari 2021

UnderMine komt 11 Februari 2021

Thorium Entertainment heeft aangekondigd dat UnderMine op 11 februari 2021 in de Nintendo Switch eShop komt. Pre-orders voor Undermine beginnen een week eerder, op 4 februari 2021.

video

Over Undermine

Duik diep in de ondermijn en ontdek de geheimen ervan, boer voor boer! UnderMine is een actie-avontuurlijke roguelike die gevechten en kerkerskruipen combineert met rpg-achtige progressie.

Mijn goud, sterf, upgrade jezelf en probeer het opnieuw! Ontdek honderden items, waaronder relikwieën, drankjes, zegeningen en vloeken die allemaal gecombineerd en gestapeld kunnen worden voor elke run voor een nieuwe ervaring. Daag gevaarlijke bazen uit en red behulpzame personages die nieuwe upgrades voor je avontuur bieden.

Ontcijfer de cryptische berichten van de bewoners van de UnderMine en ontrafel het mysterie in het hart van de kerker.

Belangrijkste kenmerken

  • Bouw itemcombinaties – Ontdek relikwieën, drankjes, gebeden, zegeningen en zelfs vloeken om die perfecte vlucht te smeden. Kijk hoe items eruit springen en met elkaar combineren om een ​​goddelijke boer van vernietiging te maken.
  • Personages redden – Ontdek vriendelijke (en enkele onvriendelijke) personages die gered moeten worden. Nadat ze veilig zijn teruggebracht naar de hub van de mijn, bieden ze krachtige upgrades die van run tot run kunnen worden gebruikt.
  • Ontdek geheimen – Verken elk hoekje en gaatje om honderden geheimen te ontdekken. Nieuwe relikwieën, drankjes, personages en verhaallijnen lagen achter de standbeelden, rotsen en muren van elke verdieping.
  • Dodelijke bazen – Elk gebied van de ondermijn bevat een (of meer!) dodelijke bazen die planning, geduld, strategie en vaardigheid zullen testen. Bereid je goed voor, want er wacht een test!

Enorm luchthartig

UnderMine heeft een rijke wereld om te verkennen en te ontdekken met charmante personages en een plot vol intriges. Ervaar de benarde situatie van de arme boeren uit Delvemore.

Verteld extreem gevaar te trotseren voor een baas die niet echt om hen of hun veiligheid geeft. Een behoorlijk grappige situatie als je erover nadenkt en iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren.