UnderMine komt in 2020

UnderMine komt in 2020

Fandom en Thorium Entertainment hebben actie-avontuur Roguelike UnderMine voor Nintendo Switch aangekondigd. De game wordt naar verwachting in 2020 gelanceerd.

Het ondersteunt de taalopties Engels, Frans, Duits, Spaans (Latijns-Amerika), Braziliaans Portugees, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Koreaans en Russisch.

video

Over Undermine

UnderMine, het actie-avontuur roguelike boordevol geheimen van ontwikkelaar Thorium Entertainment en uitgeverij Fandom, opent vandaag de Othermine als onderdeel van de nieuwe v0.6.0 Steam Early Access-update. De 1.0 PC-, Nintendo Switch- en Xbox One-versies worden later dit jaar uitgebracht. UnderMine, waar meer dan 100.000 spelers al vroeg toegang toe hebben, volgt boeren op een reis naar de wereld beneden.

Op zoek naar fortuin en vrijheid duiken arme arbeiders diep in ondergrondse spelonken om goud te delven, krachtige relikwieën te verwerven, vriendschappen te smeden, geheimen te ontdekken en machtige bazen te verslaan die op de loer liggen in de diepten van de aarde. Wanneer een avonturier een voortijdig einde bereikt, gaan hun bezittingen door naar een andere, die ze hopelijk beter kan gebruiken in deze nieuwe mix van roguelikes, dungeon-crawlers en actiespellen.

Om de Othermine te ontgrendelen, moeten boeren eerst de vier zones van de hoofdcampagne veroveren, hun vertrouwde pikhouwelen hacken en naar de mijne gooien voor goud, potentiële bondgenoten vrijmaken die ondergronds vastzitten en de gevaren van de mijn overleven. Goud dat tijdens runs wordt verdiend, kan permanente upgrades kopen. Othermine is nieuwe, laat-game-inhoud die een echt roguelike-ontwerp introduceert en eindeloze herspeelbaarheid biedt aan UnderMine’s mix van progressie en procedurele generatie.

Nadat het einde van de vierde zone is bereikt en de poortwachter een nether heeft gekregen, kunnen boeren de andere mijn betreden. Zonder goud en alleen basisstatistieken, moeten boeren vertrouwen op een willekeurig assortiment van upgrades, relikwieën, vloeken, zegeningen en familiars om deze uitdaging te overwinnen.Anthermine dwingt boeren om te heroverwegen hoe ze items verwerven en gebruiken, omdat ze niet kunnen vertrouwen op permanente upgrades en moet zich aanpassen aan de willekeurige drops.

Veteranen kunnen Othermine Crowns verdienen voor winstreaks in de Othermine, drie nieuwe familiars en zeven nieuwe prestaties ontgrendelen en een grotere uitdaging zoeken met de vloek die Siegfried’s Aegis verleent. De v0.6.0-update voegt verdere herspeelbaarheid toe aan UnderMine’s bevredigende campagne en komt met twee verbeteringen voor boeren van alle vaardigheidsniveaus. De Boots van de Explorer verhogen de snelheid met maximaal 40% tijdens gevechten om het navigeren door de mijnen te stroomlijnen.

Een nieuwe magische spiegel in de bibliotheek van Arkanos randomiseert het geslacht, het kleurenschema en de naam van de boeren voor diegenen die een nieuwe look nodig hebben. “We houden ervan hoe de vooruitgang zich ontwikkelt in UnderMine, maar we weten dat onze toegewijde spelers gewild iets met een sterkere roguelike-invloed, om ze echt uit te dagen ‘, aldus Derek Johnson, oprichter van Thorium Entertainment.

“Het team kijkt ernaar uit om te zien wie de vaardigheden heeft om een ​​Othermine-run te voltooien met de Sigfried’s Aegis en de vloeken die het biedt!” UnderMine-versie 0.6.0 is vanaf vandaag beschikbaar via Steam Early Access. De game biedt ondersteuning voor de taalopties Engels, Frans, Duits, Spaans (Latijns-Amerika), Braziliaans Portugees, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Koreaans en Russisch. De 1.0 pc-release, evenals de Nintendo Switch- en Xbox One-versies, zijn gepland voor lanceringen in 2020.