Unexplored: Unlocked Edition komt

Unexplored: Unlocked Edition komt

Unexplored staat klaar om te verschijnen op de Nintendo Switch als Unexplored: Unlocked Edition die alle downloadbare content bevat.

De dungeon-crawler is goed ontvangen door de pers, dus het zou een geweldige aanvulling moeten zijn op de groeiende gamebibliotheek van Nintendo Switch. Unexplored: Unlocked Edition komt dit voorjaar.

Over  Unexplored: Unlocked Edition

Dit voorjaar zal Digerati, in samenwerking met Ludomotion en Nephilim Game Studios, Unexplored: Unlocked Edition lanceren, met de veelgeprezen roguelite dungeon-crawler en alle drie de DLC-packs: Mithril Run, Ripley Run en The Dark Ritual.

video
play-rounded-fill

Gemaakt door de in Nederland gevestigde ontwikkelaar Ludomotion en vorig jaar uitgebracht op Steam, is Unexplored geprezen om zijn baanbrekende ‘cyclische kerkergeneratie’ technologie. De gloednieuwe technologie creëert procedureel gegenereerde niveaus die handgemaakt aanvoelen, waardoor elke kerker zowel uniek als gedenkwaardig wordt.

Daal af in de diepten van de Dungeon of Doom en voltooi je zoektocht: steel het Amulet of Yendor van de angstaanjagende draak en haal het in leven.

Onverkende is de roguelite die aanvoelt als een roguelike. Een toegankelijke maar uitdagende actie-RPG die lof heeft gewonnen voor zijn revolutionaire levelgeneratietechnologie. Verken gevaarlijke kerkers, smeed magische voorwerpen, los mysterieuze puzzels op en vecht tegen honderden vijanden.
Ongezien: Unlocked Edition bevat het hoofdspel en de drie DLC-pakketten: Mithril Run, Ripley Run en The Dark Ritual.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken de steeds veranderende Dungeon of Doom – geen twee lopen hetzelfde
  • Intense melee combat – vecht tegen goblins, trollen, skeletten, wyrms en nog veel meer wezens en bazen
  • Stealth-mechanica – kerker-crawl als een echte schurk!
  • Echt opkomende gameplay met veel tactische opties
  • Uitdagende, gegenereerde puzzels wachten op elke nieuwe run
  • 7 klassen met distinctief karakter om te ontgrendelen en te beheersen: Warrior, Rogue, Wizard,
  • Archer, Cleric, Barbarian, Musketeer
  • Adaptieve, originele soundtrack vormt een aanvulling op de actie

Mithril Run DLC: Verken de donkere verlaten mijnen van Moryondor en ontsnap met zoveel mogelijk goud en schat Ripley Run DLC: Gewapend met je vertrouwde repeaterkruisboog, confronteer je tegen een horde buitenaardse Creeps
The Dark Ritual DLC: Stop een groep cultisten die The Great Old One oproepen in dit Cthulhu-achtige mysterie