Unforeseen Incidents – Eerste 31 minuten

Unforeseen Incidents – Eerste 31 minuten

Unforeseen Incidents, een interactief mysteriespel dat onlangs is uitgebracht op Nintendo Switch. Handheld-Players heeft de eerste 31 minuten van het spel getoond.

video
play-rounded-fill

Over Unforeseen Incidents

EEN SAMENZWERING EN EEN DODELIJK VIRUS IN DIT AVONTUUR.

Unforeseen Incidents is een interactief mysterie op de traditionele manier in een prachtig handgeschilderde setting. Wanneer Harper Pendrell, een klusjesman uit een klein stadje, een stervende dame op straat tegenkomt, verzeilt hij per ongeluk in een sinister plan – een raadsel dat alleen hij kan ontrafelen. Een mysterieuze ziekte teistert de natie, en een wetenschapper, een verslaggever en een kluizenaarkunstenaar zijn de enigen die het kunnen stoppen. Harper staat op het punt een riskante zoektocht te ondernemen die haar met elke stap dichter bij een kliek van dodelijke extremisten zal brengen. Hij bevindt zich in een oorlog voor het voortbestaan ​​van de mensheid, alleen gewapend met zijn geliefde multitool, voordat hij het beseft.

Kan Harper de moed krijgen om de waarheid te onthullen en een pandemie af te wenden, zelfs als dat betekent dat hij zelf aan de ziekte moet bezwijken? In dit opwindende nieuwe avonturenspel van Backwoods Entertainment en Application Systems Heidelberg, sluit je je aan bij Harper en geniet je van een hard onderzoek, geestige dialogen en een divers scala aan individuen.

  • Ontdek en ontrafel de verschrikkelijke geheimen die ten grondslag liggen aan de aanhoudende ramp om de mensheid te behouden!
  • Geniet van een mysterieus avonturenspel in klassieke stijl • Verken verschillende interessante instellingen met moeilijke problemen
  • Ontdek meer dan 60 instellingen met verbluffende, zorgvuldig met de hand geschilderde 2D-beelden
  • Ontmoet een verscheidenheid aan intrigerende personages

Onvoorziene incidenten is nu digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.