Unmetal komt 28 September

Unmetal komt 28 September

Uitgever Versus Evil en ontwikkelaar Unepic_Fran hebben onthuld dat ze Unmetal naar de Nintendo Switch brengen.

Unmetal is een stealth-actiegame die dient als een liefdevolle parodie en eerbetoon aan de klassieke Metal Gear-games. Spelers nemen het bevel over geheime agent Jesse Fox terwijl hij stiekem probeert te ontsnappen uit de vijandelijke basis met behulp van allerlei vreemde voorwerpen en tactieken.

video

Over Unmetal

Je speelt als Jesse Fox die wordt opgesloten in een geheime militaire basis waar hij is gearresteerd voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Jesse moet nu ontsnappen met zijn droge verstand, snelle woorden, geïmproviseerde vaardigheden, arsenaal aan oorlogvoering, gewelddadige explosieven, MacGuyvered-gadgets en een uitgebreide uitleg over hoe het allemaal is gegaan.

Als dat allemaal niet lukt, gebruikt hij zijn vuisten.

Kenmerken

  • Ontdek een clandestien complot terwijl je ontsnapt uit een vijandelijke basis waar je gevangen zat voor een misdaad die je niet hebt begaan.
  • Moderne gameplay-mechanica die een eerbetoon is aan een solide klassieker.
  • Doe ervaring en vaardigheden op door stealth te gebruiken om je vijanden uit te schakelen.
  • Bedrieg, pas je aan en doe wat nodig is om te ontsnappen… zelfs als je je voor een kat moet voordoen.
  • Geniet van de spanning van ondervraging terwijl je details van je grote ontsnapping uitwerkt aan een luitenant die elk woord van Jesse in een ingewikkeld rapport wil onderzoeken.
  • Ontcijfer een overvloed aan satirische cultuur-, game- en filmreferenties. Je zult lachen, je zult huilen en je zult verliefd op ze worden.
  • Verzamel een arsenaal aan klassieke uitrusting, dingen die “pew-pew” gaan, misschien een paar dingen die “BOOM!” worden, en sommige dingen die “BOING!” gaan, en zeker een ding dat “SCRATCH” wordt .
  • Ruikt dit voor jou naar chloroform?

Unmetal wordt op 28 september uitgebracht voor Nintendo Switch en andere platforms.