Unravel 1 vermeld door Braziliaanse beoordelingsorgaan

Unravel 1 vermeld door Braziliaanse beoordelingsorgaan

De originele indie-lieveling waarmee het allemaal begon, Unravel, zou binnenkort op weg zijn naar de Nintendo Switch.

Het officiële Braziliaanse ratingscontrolebord heeft onlangs de originele Unravel op 17 april 2020 opnieuw aangeboden – hoewel het nu een Nintendo Switch-versie heeft die is gemarkeerd naast eerdere console-releases van de titel!

Zou waar kunnen zijn

Eerder ontvingen Bioshock: The Collection en Burnout Paradise ook vergelijkbare Switch-beoordelingen in Brazilië, voordat hun Switch-releases echt werden aangekondigd. Als deze trend consistent blijft, is het zeer waarschijnlijk dat Unravel uiteindelijk een soort lancering op de Nintendo Switch zal zien.

Voorlopig heeft de uitgever van de game EA echter nog niet genoemd of zelfs maar gesuggereerd op zo’n bestaande Nintendo Switch-poort. Tot er een officiële aankondiging verschijnt, dringen we er bij onze lezers op aan om deze informatie met een korrel zout te nemen.

video
play-rounded-fill

Over Unravel

Sluit je in Unravel aan bij Yarny, een liefdevol en vertederend personage gemaakt van één enkele draad garen, dat zich langzaam ontrafelt terwijl hij aan een schijnbaar groter dan levensreis begint. Geïnspireerd door de unieke en adembenemende omgevingen van Noord-Scandinavië, is Unravel een visueel verbluffende, op fysica gebaseerde puzzelplatformer over liefde, hoop en de reis van het leven.

Ad