Unravel Two – Fysieke edition ook voor Noord Amerika

Unravel Two – Fysieke edition ook voor Noord Amerika

Coldwood Interactive, de ontwikkelaars achter Unravel Two, hebben bevestigd dat een fysieke release op komst is in Noord-Amerika.

video
play-rounded-fill

Bestemd voor Noord Amerika

Op dit moment nemen geen retailers pre-orders voor Unravel Two in Noord-Amerika en zijn pre-orders al lang geleden in Europa begonnen. Dit zorgde ervoor dat sommige fans zich zorgen maakten, dus het is geweldig om te weten dat er een fysieke release is voor degenen die in Amerika wonen.

Over Unravel Two

Winnaar – D.I.C.E. Prijzen Family Game of the Year.

Wanneer je de banden met het verleden verbreekt, vormen zich nieuwe banden. In Unravel Two creëer je een Yarny van jezelf. Bouw vervolgens relaties op met andere Yarnys in lokale coöperatie of als singleplayer, en bevorder vriendschap en ondersteuning terwijl je samen reist.

Begin je avontuur in een koud en imposant land en zie hoe je omgeving bloeit met nieuw leven terwijl je de vonk van het avontuur najaagt. Duik in een meeslepend verhaal vol energie, uitbundigheid, inspiratie – zelfs monsters. Benader elke uitdaging met positiviteit en onbevreesdheid om de wereld om je heen wakker te maken en ontdek een onverbrekelijke band tussen vrienden.

Ad