Unreal Engine hielp Octopath Traveler ontwikkeling

Unreal Engine hielp Octopath Traveler ontwikkeling

Unreal Engine heeft onlangs een video geüpload met de ontwikkelaars van Octopath Traveler. Waarin leden van Square Enix en Acquire het concept achter Octopath Traveler toelichten en hoe Unreal Engine hen hielp hun doelen te bereiken.

video
play-rounded-fill

Project Octopath spotlight

We bezochten Square Enix en Acquire in Japan om meer te weten te komen over het concept voor Octopath Traveler en hoe Unreal Engine hun kleine team hielp zijn ambitieuze doelen te bereiken.

Over Project Octopath

Acht reizigers. Acht avonturen. Acht rollen om te spelen in een nieuwe wereld tot leven gebracht door Square Enix. Ontdek het verhaal van elke reiziger en gebruik zijn vaardigheden tijdens en buiten de strijd. Zul je je horizon verbreden als de koopman of een verrader opsporen als de krijger? Waar ga je heen? Wie zal met je meedoen?

Jij alleen kunt je pad kiezen.

Stap in de schoenen van een reiziger om hun worstelingen en sterke punten te erven. Gebruik de speciale vaardigheden van elk personage om te communiceren met de wereld en verbeter je tactiek in turn-based gevechten. De verleidelijke charme van de danser leidt volgers naar de strijd, terwijl de apotheker items kan mixen om bondgenoten te genezen of explosieve aanvallen te ontketenen.

Ontdek vijandelijke zwakheden en richt ze op hun verdediging. Sla Boost-punten op bij elke beurt en besteed ze vervolgens op strategische momenten om vaardigheden, kettingaanvallen of hulp te versterken.

Kies het pad dat je wilt bewandelen en ontdek wat er achter de horizon ligt. Bloed, suggestieve thema’s, fantasiegeweld, milde taal, alcoholgebruik. Genre: Rollenspel, Avontuur

Ad