Unruly Heroes footage

Unruly Heroes footage

Vraagt je jezelf af of de legendarische veldslagen van Unruly Heroes overeenkomen met de originele Journey to the West? Dankzij Handheld Players kun je nu de opening van de actieplatformer bekijken.

video

Over Unruly Heroes

De heilige boekrol die de harmonie in onze wereld behoudt, is verscheurd en verspreid in de wind. Nu zaaien vreemde en angstaanjagende wezens tweedracht en chaos overal in het land.

Geïnspireerd door de beroemde Chinese roman “Journey to the West”, vertelt Unruly Heroes het avontuur van vier totaal tegengestelde, ongeloofwaardige helden die alle scrollfragmenten moeten verzamelen en reizen naar fantastische werelden om het evenwicht te herstellen … of te sterven proberen!

De game speelt zich af in weelderige, levendige omgevingen en is een speelse versie van het verhaal en biedt een mix van springen, klimmen, onverwachte uitdagingen en intense gevechten terwijl je wordt geconfronteerd met een horde vijanden en gedenkwaardige bosspersonages.

Tijdens deze odyssee heeft de bende geen andere keus dan de krachten te bundelen en uiteindelijk te begrijpen wat er nodig is om een ​​held te zijn.
Belangrijkste kenmerken:

  • Ervaar de legende van de Monkey King, alleen of samen met maximaal vier spelers in lokaal spel.
  • Beheers de gecombineerde kracht van vier verschillende helden door te leren de beste te gebruiken voor elke nieuwe ontmoeting en uitdaging.
  • Test je reflexen tegen een assortiment uitdagende vijanden en intimiderende bazen.
  • Beschik over je vijanden om hun kracht en vaardigheden te benutten.
  • Verken verschillende werelden in een kleurrijk fantasie-universum, los puzzels op en overwin onverwachte obstakels.
  • Dompel jezelf onder in spectaculaire kunst, animatie en geluid.
  • Vecht tegen je vrienden in lokale of online PVP.

Neem de controle over de legendarische Apenkoning en zoek heilige rolfragmenten om de wereld te redden! Unruly Heroes is nu beschikbaar op de Switch eShop voor $ 19,99 USD.

Ad