Unruly Heroes – Fysieke release aangekondigd

Unruly Heroes – Fysieke release aangekondigd

Pix’n Love heeft zijn eigen exclusieve fysieke release onthuld voor de platformavonturier Unruly Heroes, die nu kan worden gereserveerd.

In totaal zullen 3.000 exemplaren van de standaardeditie beschikbaar zijn, terwijl ook 1.500 Limited Edition-bundels (met extra’s zoals een kunstboek van 96 pagina’s en soundtrack) voor het oprapen liggen.

video
play-rounded-fill

Over Unruly Heroes

De heilige boekrol die de harmonie in onze wereld bewaart, is verscheurd en in de wind verspreid. Nu zaaien vreemde en angstaanjagende wezens verdeeldheid en chaos door het hele land.

Geïnspireerd door de beroemde Chinese roman “Journey to the West”, vertelt Unruly Heroes het avontuur van vier totaal tegengestelde, ongeloofwaardige helden die alle fragmenten van de scroll moeten verzamelen en naar fantastische werelden moeten reizen om het evenwicht te herstellen … of sterven terwijl ze proberen!

De game speelt zich af in weelderige, levendige omgevingen en is een speelse versie van het verhaal, en biedt een mix van springen, klimmen, onverwachte uitdagingen en intense gevechten terwijl je het opneemt tegen een horde vijanden en gedenkwaardige eindbazen. 

Tijdens deze odyssee heeft de bende geen andere keuze dan hun krachten te bundelen en eindelijk te begrijpen wat er nodig is om een ​​held te zijn.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ervaar de legende van de Apenkoning, solo of samen met maximaal vier spelers in lokaal spel.
  • Beheers de gecombineerde kracht van vier verschillende helden door te leren de beste te gebruiken voor elke nieuwe ontmoeting en uitdaging.
  • Test je reflexen tegen een scala aan uitdagende vijanden en intimiderende bazen.
  • Beschik over je vijanden om hun kracht en capaciteiten te gebruiken.
  • Verken verschillende werelden in een kleurrijk fantasie-universum, los puzzels op en overwin onverwachte obstakels.
  • Dompel jezelf onder in spectaculaire kunst, animatie en geluid.
  • Vecht tegen je vrienden in lokale of online PVP.