Unsighted krijgt een fysieke release

Unsighted wordt momenteel fysiek bevrijd. Limited Run Games is hiervoor verantwoordelijk. Naast een conventioneel exemplaar kunnen fans een collector’s edition krijgen.

De laatste wordt geleverd met een kopie van de game, een poster van 18 x 24 inch, de originele soundtrack en een sleutelhanger van acryl.

video
play-rounded-fill

About Unsighted

Alma is een automaat die ontwaakt in een verwoeste wereld na het conflict met mensen. De bron die Automatons bewustzijn geeft, anima, raakt op en transformeert Alma’s vrienden in hersenloze moordrobots die bekend staan ​​als de ONZICHTBARE.

Kenmerken

  • ONTDEK JE WEG — De wereld van Arcadia is enorm en ideaal om te verkennen, met verschillende snelkoppelingen om te ontdekken en kaarten zowel boven als onder het aardoppervlak. Wanneer een weg te moeilijk lijkt, ontdek dan een nieuw gebruik voor oude wapens en uitrusting.
  • RIJKE EN GEVARIEERDE GEVECHTEN — Creëer je ideale uitrusting die bij je speelstijl past. Wapens in UNSIGHTED kunnen op verschillende manieren worden uitgerust, variërend van dual-zwaaiende zwaarden tot shuriken en shotgun-combo’s. Om in de stad te wonen, moet Alma nauwkeurig getimede gevechtsacties uitvoeren om snellere herlaadsnelheden of een enorm destructieve parry te activeren.
  • CRAFT EN UPGRADE – Upgrade Alma via een brede upgradeboom met behulp van chips die je onderweg hebt gevonden. Chips kunnen worden vervaardigd of gevonden, en elke chip biedt een unieke reeks extra voordelen. Experimenteer met praktisch oneindige constructies, variërend van snel en efficiënt tot sterk en stijlvol.
  • KEUZES ZIJN BELANGRIJK — Alma’s vervagende levenskracht tikt in realtime weg en is de drijvende kracht in het verhaal van UNSIGHTED. Als je te lang op één plek blijft, kunnen cruciale NPC’s ongezien worden voordat je ze tegenkomt. Bewaar of laat de anima van andere automaten leeglopen om je leven te verzekeren. Het verstrijken van de tijd kan resulteren in dramatisch gevarieerde eindes, waardoor verdere playthroughs nieuw en intrigerend blijven.
  • HEEL HERSPEELBAAR + CO-OP – Naast het hoofdverhaal bevat UNSIGHTED twee extra uitdagingsmodi: BOSS RUSH en DUNGEON RAID. Via de volledige CO-OP kun je ook een buddy uitnodigen voor de rit door Arcadia.

De fysieke editie van Unsighted zal beschikbaar zijn voor pre-order op 27 mei 2022.

Ad