Unusual Findings, een point-and-click-avonturenspel komt eraan

Unusual Findings, een point-and-click-avonturenspel komt eraan

Unusual Findings, een point-and-click-avonturenspel, komt naar Nintendo Switch, volgens uitgever Buka Entertainment en ontwikkelaar Epic Llama Studios. Een releasedatum moet nog worden bepaald. Unusual Findings is een vintage jaren 80 stijl beïnvloed door de jaren 90.

video

Over Unusual Findings

Het zijn de jaren 80 en de kerst komt eraan, Vinny, Nick en Tony zijn jong en hun nieuwe ontsleutelaar voor kabelsignalen is net gearriveerd. Diezelfde nacht, terwijl ze een pay-per-view-kanaal voor volwassenen proberen te ontcijferen, pikken ze het noodsignaal op van een buitenaards ruimteschip dat een noodlanding maakt in de bossen bij hun stad… Het wordt alleen maar vreemder als ze beseffen dat de torenhoge alien heel specifieke leden vermoordt van hun gemeenschap!

Verken de wereld die bol staat van nostalgie, kijk in de Video Buster Store voor aanwijzingen, daag andere kinderen uit in de Laser Llamas Arcades, leer een nieuwe truc in de stripwinkel The Emerald Sword, probeer om te gaan met de punk uitziende Lost Boys bij hun schuilplaats of durf zelfs THE BULL, de typische actieheld uit de jaren 80, om hulp te vragen!

Volg het verhaal dat een eerbetoon is aan klassiekers uit de jaren 80 zoals The Goonies, The Explorers, Monster Squad, The Lost Boys, They Live, Terminator en Aliens en een gameplay die de mechanica van Point and Clicks-meesterwerken zoals Full Throttle combineert met zijn eigen unieke draai en meer.

Je beslissingen doen er toe, en de manier waarop je deze drie vrienden met elkaar laat omgaan, heeft steeds meer invloed op hun vriendschap en het hele verhaal, waardoor de manier waarop ze de spelpuzzels oplossen, de locaties die ze bezoeken, de antwoorden die ze vinden, het verhaal verandert. , alles.

Ontdek de waarheid die schuilgaat achter de buitenaardse invasie… nou ja. Waarom hier? Waarom vermoordt het de lokale bevolking? Hoe kunnen de jongens het stoppen? Zullen ze toch afstemmen op het kanaal voor volwassenen? De antwoorden op deze en andere vragen… in Ongebruikelijke bevindingen.

Belangrijkste kenmerken

  • Volg het Sci-Fi coming-of-age-verhaal. Drie vrienden die samen vechten tegen het onbekende… dingen (misschien ook tegen sommige bekende dingen).
  • Zie, pak en praat actiefiches, een inventaris om items te gebruiken en te combineren en je verstand, het is alles wat je nodig hebt om te spelen.
  • Gestileerde pixelart. Alle charme van pixelart uit het verleden met meer kleuren en de nieuwe effecten van de toekomst. Sommige pixels zien er zo echt uit dat ze bijna uit het scherm kunnen springen
  • Ga terug naar een eenvoudiger tijd waarin mixtapes een ding waren, Commodore 64 een koning was, kinderen ‘s avonds laat buiten konden spelen en het enige waar ze zich zorgen over moesten maken was DE GIANT KILLER ALIEN DIE JOU EN JE VRIENDEN PROBeerde.
  • /li>
  • De beslissingen die je neemt hebben invloed op de relaties tussen personages en dus op de puzzels, het spelverloop en het verhaal.
  • De meest radicale muziek die een synthesizer kan spelen. Coole populaire Synthwave-muziek naast pakkende deuntjes die exclusief voor de game zijn gemaakt om de sfeer van de jaren 80 op te krikken
Ad