[UPDATE] Marvel Ultimate Alliance 3-schrijver hintte NIET naar Fantastic Four als eerste DLC

[UPDATE] Marvel Ultimate Alliance 3-schrijver hintte NIET naar Fantastic Four als eerste DLC

Eerder deze maand onthulde Nintendo op E3 dat Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order een DLC Expansion Pass zou ontvangen die nog meer superhelden inhoud belooft bovenop zijn al enorme reeks personages.

video

Fantastic Four DLC

Een van de helden die via de Expansion Pass tot Marvel Ultimate Alliance 3 willen toetreden, is de Fantastic Four. Hoewel ze deel uitmaakten van het basisrooster in beide vorige Marvel Ultimate Alliance-spellen, was hun terugkeer voor de derde deelname grotendeels onzeker vanwege de dramatische daling in relevantie in de afgelopen jaren.

Onnodig te zeggen dat de fans van Fantastic Four opgelucht ademhaalden toen werd bevestigd dat het team terugkeerde in Marvel Ultimate Alliance 3, ook al zouden ze DLC zijn en geen deel uitmaken van het basisrooster.

Deze fans hoeven misschien niet zo lang te wachten tot ze in het spel arriveren.

In een Tweet gemaakt na de aankondiging van de Expansion Pass, leek de schrijver van Marvel Ultimate Alliance 3, Marc Sumerak, plagerig dat de Fantastic Four mogelijk de eerste van de DLC van de game zou zijn die zou arriveren wanneer het uitbreidingspakket in de herfst wordt gelanceerd.

“Kan niet wachten tot jij – en iedereen – om het te spelen [Marvel Ultimate Alliance 3] 19 juli. En verwacht nog meer fantastisch plezier vanaf dit najaar!”

Dit lijkt een behoorlijk specifieke woordkeus voor Sumerak te zijn, hoewel het nauwelijks een trefzekere bevestiging is. Het is waarschijnlijk dat de plannen van de ontwikkelaar voor de uitbreidingskaart alleen dichter bij de release van het spel worden gemaakt..

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order wordt op 19 juli exclusief geïntroduceerd voor Nintendo Switch.

Update … misschien toch niet

Marc Sumerak merkte aan ons op dat dit eigenlijk niet het geval was, de formulering is op geen enkele manier verbonden met de cast van Fantastic Four en het feit dat ze als eerste voor DLC van Marvel Ultimate Alliance 3;

Dus we lezen er te veel in dat het lijkt. Sorry voor de verwarring iedereen!