Updates en vieringen in Among Us-versie 2023.6.13

Updates en vieringen in Among Us-versie 2023.6.13

Samenvatting:

Stap in de wereld van Among Us en bereid je voor op een opwindende ervaring met de nieuwste update, versie 2023.6.13. In deze uitgebreide gids duiken we in de opwindende verbeteringen, tijdelijke cosmetica en de levendige vieringen die de vijfde verjaardag van de game markeren. Ontdek het vernieuwde hoofdmenu, claim je gratis cosmetica, verken de verleidelijke verjaardagscosmetica en kom meer te weten over de beschikbaarheid van de game op de Nintendo Switch. Ga met ons mee terwijl we de geheimen van Among Us ontrafelen en een geheel nieuw niveau van interstellaire intriges ontsluiten.


Among Us versie 2023.6.13

Temidden van de enorme uitgestrektheid van de ruimte heeft Among Us miljoenen spelers geboeid met zijn intense sociale deductie-gameplay. Nu is de langverwachte versie 2023.6.13 gearriveerd, die een scala aan spannende updates en heerlijke verrassingen met zich meebrengt. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een wereld van achterdocht, strategie en kosmische festiviteiten.

Uitbreidingen in het hoofdmenu

Among Us heeft een facelift gekregen met de introductie van versienummers die prominent linksonder in het hoofdmenu worden weergegeven. Met deze toevoeging kunnen spelers eenvoudig de evolutie van het spel volgen en op de hoogte blijven van de nieuwste releases. Bovendien wordt in de lokale modus het versienummer nu rechtsonder weergegeven, wat zorgt voor een naadloze gebruikerservaring.

Verbetering van de netwerkverbinding

Goed nieuws voor spelers die problemen hebben met de netwerkverbinding! In versie 2023.6.13 heeft Among Us een cruciale oplossing geïmplementeerd. Telkens wanneer een speler de netwerkverbinding verliest, wordt hij nu soepel teruggestuurd naar het titelmenu. Zeg vaarwel tegen frustrerende onderbrekingen en krijg in een mum van tijd weer controle over je interstellaire avontuur.

Aromantic en MLM Pride Flags Fix

Inclusiviteit is een kernwaarde in Among Us, en versie 2023.6.13 bevestigt deze toewijding opnieuw. De prijzen van de Pride-vlaggen Aromantic en MLM (Multisexual, Loving, and Meaningful) zijn aangepast om aan te sluiten bij andere naamplaatjes. Nu kunnen spelers met trots hun identiteit laten zien zonder enige financiële discrepanties.

Cosmetica en menucorrecties

Versie 2023.6.13 pakt ook verschillende cosmetische en menugerelateerde problemen aan. Verschillende cosmetische problemen met gelaagdheid zijn opgelost, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke en naadloze gameplay-ervaring. Bovendien hebben de ontwikkelaars verschillende menu-elementen verfijnd, waardoor de navigatie voor spelers soepeler verloopt.

Pusheen Cosmicube

Om een ​​vleugje eigenzinnigheid toe te voegen aan Among Us, heeft de Pusheen Cosmicube zijn grote entree gemaakt. Dit betoverende cosmetische item, geprijsd op 110 sterren, boeit spelers met zijn kosmische charme. Mis je kans niet om deze schattige metgezel op je interstellaire avonturen te bemachtigen. Haast je, want het is slechts beschikbaar tot 13 september 2023.

Vijfjarig jubileum Among Us vieren

Nieuw uiterlijk voor het hoofdmenu

Nu Among Us zijn gedenkwaardige vijfde verjaardag bereikt, krijgt het hoofdmenu een frisse make-over. Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer terwijl je op spannende missies gaat en verborgen waarheden ontrafelt.

Gratis cosmetica voor spelers

Op 15 juni staat Among Us-enthousiastelingen een traktatie te wachten. Log in op het spel en ontvang een speciale gratis cosmetica als blijk van dankbaarheid dat je deel uitmaakt van de Among Us-community. Feest mee en pronk met je unieke stijl met dit exclusieve item.

Verjaardagscosmetica in de winkel

De opwinding houdt daar niet op! De Among Us-winkel staat boordevol nieuwe verjaardagscosmetica, waarmee spelers hun personages in stijl kunnen personaliseren.

Kies uit een assortiment levendige skins, hoeden en huisdieren om je bemanningslid te laten opvallen tussen de massa. Of je nu liever een dappere detective bent of een schattig ruimtewezen, de verjaardagscosmetica biedt voor elk wat wils. Mis de kans niet om deze tijdelijke items te verzamelen en je individualiteit te laten zien terwijl je door de verraderlijke gangen van het ruimtevaartuig navigeert.

Onder ons op Nintendo Switch

Fysieke en digitale versies

Among Us is nu beschikbaar op het populaire Nintendo Switch-platform, waardoor spelers de flexibiliteit hebben om te kiezen tussen de fysieke en digitale edities. Kies voor de fysieke versie om een ​​tastbaar exemplaar van de game te bezitten, compleet met een charmante hoes en artwork. Je kunt ook het gemak van de digitale versie omarmen door de game direct naar je console te downloaden.

Overeenkomsten en verschillen

Zowel de fysieke als de digitale versie bieden dezelfde spannende gameplay-ervaring die spelers over de hele wereld in de ban houdt. Neem deel aan intense discussies, ontrafel sluwe bedriegers en werk samen om missies te voltooien. Er zijn echter enkele opvallende verschillen tussen de twee versies.

Met de fysieke editie kun je met trots je Among Us-collectie op je gameplank laten zien, terwijl de digitale versie het gemak biedt om de game overal mee naartoe te nemen. Overweeg uw voorkeuren en beslis welk formaat het beste past bij uw speelstijl en voorkeuren.

Conclusie

Met Among Us versie 2023.6.13 bereid je je voor op een boeiende interstellaire reis vol intriges, kameraadschap en vieringen. Het verbeterde hoofdmenu, netwerkverbindingsoplossingen en aanpassingen aan de trotsvlag verbeteren de algehele gameplay-ervaring en zorgen voor een naadloos en inclusief avontuur.

Bovendien voegt de introductie van de schattige Pusheen Cosmicube een heerlijk vleugje charme toe aan je Among Us-personage. Vergeet niet je gratis cosmetica te claimen en de verleidelijke reeks verjaardagscosmetica te verkennen, waarmee je de vijfde verjaardag van de game in stijl viert.

Of je nu kiest voor de fysieke of digitale versie, Among Us op Nintendo Switch biedt een meeslepende ervaring waar je zowel alleen als met vrienden van kunt genieten. Ontdek de geheimen die in de ruimte op de loer liggen en verbeter je detectivevaardigheden terwijl je door de wendingen van dit spannende sociale deductiespel navigeert.

Veelgestelde vragen
  • V1: Hoe kan ik Among Us updaten naar versie 2023.6.13?
    • A: Among Us-updates worden meestal automatisch geleverd via het spelplatform dat je gebruikt. Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met internet en de game zal zichzelf updaten naar de nieuwste versie.
  • V2: Kan ik de Pusheen Cosmicube na 13 september 2023 nog steeds kopen?
    • A: Nee, de Pusheen Cosmicube is slechts tijdelijk beschikbaar. Zorg ervoor dat je het vóór de aangegeven datum aanschaft om deze schattige metgezel aan je Among Us-collectie toe te voegen.
  • V3: Zijn de verjaardagscosmetica permanente toevoegingen aan de Among Us-winkel?
    • A: Verjaardagscosmetica zijn speciale tijdelijke toevoegingen aan de winkel, uitgebracht ter ere van Among Us’ vijfde verjaardag. Ze zijn mogelijk slechts voor een bepaalde periode beschikbaar, dus grijp de kans om ze te verzamelen nu het nog kan.
  • V4: Kan ik Among Us op de Nintendo Switch spelen met spelers op andere platforms?
    • A: Ja! Among Us ondersteunt platformonafhankelijk spelen, waardoor Nintendo Switch-spelers kunnen deelnemen aan games met spelers op andere platforms, zoals pc, mobiele apparaten en meer.
  • V5: Hebben de fysieke en digitale versies van Among Us op de Nintendo Switch verschillen in gameplay?
    • A: Nee, de fysieke en digitale versies van Among Us bieden dezelfde gameplay-ervaring. De keuze tussen fysiek en digitaal hangt vooral af van persoonlijke voorkeuren en of je liever een fysiek exemplaar hebt of het gemak van een digitale download.