V-Rally 4 in September

V-Rally 4 in September

Klassieke PlayStation-racegeurserie V-Rally is voorbestemd om naar de Nintendo Switch te komen. De racer komt in september naar het podium met dank aan Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games.

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games hebben vandaag hun samenwerking aangekondigd voor de terugkeer van de ultieme offroad-simulatie: V-Rally.

Ontwikkeld door Kylotonn Racing Games, een Franse studio die gespecialiseerd is in racesimulaties zoals WRC 7 en TT Isle of Man, nodigt V-Rally 4 spelers uit om de extreme sensaties van de meest krankzinnige races te ervaren.

V-Rally 4 Trailer

video
play-rounded-fill

Afwezig sinds 2003, maakt de epische titel nu zijn grote comeback met meer dan 50 modellen van emblematische rally en extreme autosport voertuigen. Nostalgische spelers kunnen de favoriete auto’s verzamelen, upgraden, aanpassen en beheersen, waarvan er drie te zien zijn in de trailer van vandaag: een Porsche 911 Safari, een Ford Mustang en een Ford Fiesta RS RX.

About V-Rally

V-Rally werd voor het eerst uitgebracht in 1997 op PlayStation 1, een revolutie in het genre met 3 spelmodi en een selectie van real-world voertuigen en beroemde nummers. Een paar jaar later, op PlayStation 2, heeft V-Rally 3 tot enorm succes uitgebracht, met een carrièremodus met beslissende teamkeuzes en een nog groter aantal nummers.
Met V-Rally 4 is het de bedoeling trouw te blijven aan de identiteit van de franchise, die de steun kreeg van miljoenen fans, en om een perfecte balans te vinden tussen sensatie, presentatie en simulatie, terwijl het de beste graphics en gameplay biedt nieuwste technologie kan ondersteunen.

Het is een groot voorrecht voor mij om opnieuw aan de V-Rally-serie te werken”, zei Alain Jarniou, Game Director bij Kylotonn. “Het is een buitengewone titel waar ik een heel speciale band mee heb. Ik kreeg de kans om me bij het team te voegen dat V-Rally heeft gemaakt om V-Rally 3 op de PlayStation 2 als programmeur te ontwikkelen. Ik ben er erg trots op dat ik 15 jaar later weer aan de franchise werk. 

V-Rally 4 features

  • Rally: van Afrika tot Sequoia Park en Japan, reis de wereld over moeilijke routes en in extreme omstandigheden, zoals sneeuw, ijs en modder.
  • Extreme Khana: Je zult een meester zijn in precisie en afdrijven op deze tracks vol valkuilen.
  • V-Rally Cross: laat je tegenstanders in het stof achter op deze asfaltsporen en neem het op tegen 7 tegenstanders van experts.
  • Buggy: Spring in je all-terrain-voertuig en win de race op deze bijzonder ruige circuits. Niet voor de zwakkeren van hart!
  • Hillclimb: race naar de top achter het stuur van krachtige auto’s.

Je kunt jezelf ook bewijzen in de online- en carrièremode van V-Rally 4. V-Rally 4 is beschikbaar vanaf september 2018 op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch ™ en pc.

Ad