V-Rally 4 – Rally en Hillclimb

V-Rally 4 – Rally en Hillclimb

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games hebben nieuwe beelden getoond van hun aankomende Rally-titel, V Rally 4, die later dit jaar op de Nintendo Switch zal verschijnen.

De meegeleverde video toont twee van de vijf disciplines in V-Rally 4: Rally en Hillclimb. Bekijk de video die alle spanning illustreert die een bestuurder voelt achter het stuur van zijn raceauto

video
play-rounded-fill

Meer over V-Rally 4

Moderne en historische auto’s … Afrika, Siberië, de Amerikaanse woestijn … in V-Rally 4 zijn de rally uitdagingen echte, technische uitdagingen, op alle vlakken, die alleen de meest bekwame bestuurders hopen te winnen.

Fenomenale kracht en uithoudingsvermogen liggen voor u vast als u een berg op gaat in Hillclimb. Je hebt de controle over raceauto’s met meer dan 1.000 pk, speciaal ontworpen voor deze discipline, die je vakkundig moet beheersen op tracks die langs rotswanden lopen.

Naast de twee racemodi die vandaag worden getoond, zijn er drie andere disciplines beschikbaar in het spel:

  • Extreme Khana: je moet drijven beheersen en snelheid en precisie combineren in deze trage cursussen.
  • V-Rally Cross: confronteer 7 tegenstanders die er alles aan doen om je te laten bijten op aarde en asfalt.
  • Buggy: je all-terrain voertuig belooft een unieke ervaring te worden op deze bijzonder ruige circuits.

Elke discipline biedt een unieke en andere rijervaring. Met V-Rally 4 kunnen racefans hun vaardigheden op de proef stellen en nieuwe rijtechnieken leren. Deze veelzijdigheid zal van groot nut zijn in Career Mode, die de kern vormt van de game-ervaring en waarmee bestuurders over de hele wereld zullen reizen.

V-Rally 4 is beschikbaar in september 2018 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel zal ook op een later tijdstip beschikbaar zijn op Nintendo Switch.