V-Rally 4 – Rally Mode gepresenteerd

V-Rally 4 – Rally Mode gepresenteerd

Nintendo Switch-bezitters krijgen hun eerste rallytitel ergens in de niet al te verre toekomst in de vorm van V-Rally 4. De game is gepubliceerd en ontwikkeld door Bigben en Kylotonn Racing Games die beide nieuwe gameplay-opnames hebben uitgebracht die laten zien wat te doen verwacht van de adrenaline-aangedreven racer.

Maak je klaar voor een adrenalinekick in de gameplay-video’s, een die plaatsvindt in de bijzonder vochtige omstandigheden van Maleisië en de andere in Kenia.

video

Een rally bestaat uit verschillende getimede etappes, ‘specials’ genaamd, die de zenuwen van een bestuurder zwaar testen. Om een succesvolle rallyrijder te zijn, moet je van risico houden, in staat zijn om je hoofd recht te houden wanneer je door lastige gebieden gaat, en het vermogen hebben om je aan te passen als onverwacht weer zaken compliceert. De notities van uw bijrijder zijn vaak kritiek.

video

Meer over Rally Mode

In de rallymodus van de V-Rally 4, vereisen de zeer gevarieerde omgevingen van de specials dat je al je rijvaardigheden onder de knie hebt. Snel door de adembenemende omgevingen van Maleisië, Japan, Siberië, Kenia, Sequoia Park en Monument Valley! Let op de notities van uw bijrijder die op het scherm worden weergegeven, zodat u niet verrast zult zijn door een strakke bocht!

Er zijn volledige wegennetwerken gecreëerd voor de rallyomgevingen, met een indrukwekkend detailniveau. Naast de voorgedefinieerde specials, biedt V-Rally 4 een nog meer onvoorspelbare uitdaging via de specials-generator. Net als rally-organisatoren opent en sluit de specials-generator wegkruisingen, wat betekent dat er honderden mogelijke routes door elke omgeving zijn. Je route is geen verzameling vooraf gedefinieerde wegen en bochten: het maakt gebruik van delen van het wegennetwerk en elke special is anders, met unieke kenmerken. Dat maakt het nogal moeilijk om de bochten uit het hoofd te leren. Eenmaal aan de start, moet je moed en concentratie tonen!

Elke discipline biedt een unieke rijervaring, zodat V-Rally 4 racefans hun vaardigheden kunnen testen en nieuwe rijtechnieken kunnen leren. Je veelzijdigheid komt ook van pas in de carrièremodus, waarmee bestuurders over de hele wereld rijden.

V-Rally 4 is beschikbaar in september 2018 op PlayStation®4, Xbox One en pc. Het spel zal ook op een later tijdstip beschikbaar zijn op Nintendo Switch ™.