VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action Launch Trailer

VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action Launch Trailer

Het is tijd om drankjes te mixen en levens te veranderen. VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action is nu beschikbaar voor Nintendo Switch vanaf $ 14,99.

video

Over VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action

In een cyberpunk-toekomst drijven kapitalistische krachten de corrupte regering van Glitch City aan, een plaats die bekend staat om zowel snelle vooruitgang in technologie als een veronachtzaming van de ethische problemen van nanomachine-experimenten bij het grote publiek.

Ga naar VA-11 HALL-A: een duikduik met een gat in de muur die troost biedt voor eenzame zielen die te maken hebben met de brutaliteit van dagelijkse dystopie. VA-11 HALL-A zet een mengeling van niet-geroerde sprongen op point-and-click-spellen met mixologie: klanten reageren anders, afhankelijk van de drank die wordt geserveerd en hoeveel alcohol ze hebben gehad.

Neem deel aan levendige gesprekken met een humanoïde robotpopster, de hoofdredacteur van een prominent tijdschrift, een jongensgekke hacker en anderen om de samenleving van Glitch City te onthullen gezien door de ogen van haar burgers. Een aanstekelijke synthwave soundtrack en een dark pixelated anime-art-stijl vormen de rand van de sombere maar ontspannen ervaring.