Valis: The Fantasm Soldier Collection II – Verrassingsrelease in het westen

Valis: The Fantasm Soldier Collection II – Verrassingsrelease in het westen

Het tweede deel van de Valis: The Fantasm Soldier Collection is nu in alle regio’s te koop op de Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie van de bundel werd voor het eerst uitgebracht in september vorig jaar.

We wisten dat het ook in het westen zou worden uitgebracht, maar Edia gaf ons geen releasedatum. Het is ons ter ore gekomen dat u deze nu kunt ophalen.

video
play-rounded-fill

Over Valis: The Fantasm Soldier Collection II

Inbegrepen in het Valis: The Fantasm Soldier Collection II-pakket zijn de videogames Syd of Valis (Mega Drive/Genesis), Valis: The Fantasm Soldier (Mega Drive/Genesis) en Valis IV (PC Engine/Turbographx 16) .

Het langverwachte vervolg op Valis: The Fantasm Soldier Collection is nu uit en wordt gebundeld met drie andere delen in de Valis-gamefranchise. Deze tweede collectie bevat de langverwachte Valis IV (PC Engine/Turbographx 16), Syd of Valis (Mega Drive/Genesis) en Valis: The Fantasm Soldier (Mega Drive/Genesis), naast een speciale toevoeging van de game die begon het allemaal voor de Valis-serie, Valis: The Phantasm Soldier voor het MSX-computersysteem. Deze collectie is een must-have voor iedereen die het leuk vindt om klassieke videogames te spelen, niet alleen liefhebbers van de Valis-franchise.

– Een serie die wordt ondersteund door de vurige steun van het publiek

De eerste game in de Valis: The Fantasm Soldier-serie werd in 1986 uitgebracht voor Japanse pc’s en was een side-scrolling actiegame. De buitengewoon bevredigende gameplay en de unieke worldbuilding die in de loop der jaren hebben geleid tot de creatie van vele sequels, die zijn ontwikkeld en overgezet naar een breed scala aan consolegeneraties, hebben de harten van een groot aantal fans veroverd gedurende de verloop van het bestaan ​​van de serie. Deze vrouwen in harnas. Zelfs vandaag, 35 jaar na de publicatie van het eerste boek in de Valis-serie, heeft het nog steeds een groot aantal toegewijde lezers over de hele wereld.

– Profiteer van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van speelbaarheid op de Nintendo Switch

De functies van de vorige collectie, zoals Sound Mode, Visual Mode en Rewind Mode, zijn teruggebracht voor deze en andere menu’s zijn gepolijst om de algehele ervaring te verbeteren en het spel leuker te maken voor alle spelers.< /p>

In de Nintendo Switch eShop is de Valis: The Fantasm Soldier Collection II nu te koop. Limited Run Games zal uiteindelijk een tastbare versie van hun spel leveren.