Valkyria Chronicles 4 Demo beschikbaar

Valkyria Chronicles 4 Demo beschikbaar

Degenen onder jullie die uitkeken naar Valkyria Chronicles 4 zullen blij zijn dat een demo voor de strategische JRPG vandaag beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop.

De volledige game is beschikbaar om te reserveren en wordt op 25 september uitgebracht.

video

Valkyria Chronicles 4 Demo

In de Valkyria Chronicles 4 Demo, die nu gratis te downloaden is in de PlayStation ™ Store, Microsoft Store en Nintendo Switch ™ eShop, word je lid van commandant Claude Wallace en zijn kameraden in Squad E als ze de eerste stappen van Operation Northern beginnen. Kruis.

Ervaar de kenmerkende aquarelesthetiek van de serie zoals gepresenteerd door de CANVAS Engine en krijg een gevoel voor het innovatieve tactische BLiTZ-systeem voordat de volledige game op 25 september wordt gelanceerd. Speel door de proloog en de eerste twee hoofdstukken van het spel, evenals een exclusieve bonus missie gemaakt voor de demo.

Demo-gegevens opslaan, inclusief verzamelde items, klasniveaus, verdiende ervaring en valutototaal worden overgedragen naar het volledige spel, zodat u kunt doorgaan waar u was gebleven. Bovendien zal het importeren van opgeslagen gegevens van de demo u een exclusieve accessoire bieden voor gebruik in de volledige game.