Valkyria Chronicles 4 Launch Trailer

Valkyria Chronicles 4 Launch Trailer

Valkyria Chronicles 4 is uit op de Nintendo Switch en de diepgaande tactische strategie-titel zou een hit blijken te zijn. Zorg ervoor dat je de launch-trailer checkt!

video
play-rounded-fill

Voor degenen onder jullie die nog geen vermelding hebben gespeeld in de langlopende serie, die op de PlayStation 3 is begonnen, komt de originele Valkyria Chronicles op 16 oktober.

Neem de leiding over team E en leid ze naar de overwinning in hun strijd tegen het keizerlijke leger. Valkyria Chronicles 4 nu op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Over Valkyria Chronicles 4

Valkyria Chronicles 4 vindt plaats in hetzelfde tijdsbestek als de originele Valkyria Chronicles, maar richt zich op Squad E van de Federatie. Commandant Claude Wallace en zijn jeugdvrienden trachten in deze wanhopige oorlog voor vrijheid te vechten, maar tussen de overwinning in staan ​​de huiveringwekkende sneeuwstormen, de golven van keizerlijke soldaten en de goddelijke krachten van de Valkyria.

De terugkeer van het BLiTZ Battle-systeem en de CANVAS grafische engine!

De volgende generatie van het BLiTZ-gevechtsysteem -Het deel boven turn-based strategie, deel RPG en een deel in real-time third person shooter het “BLiTZ” vechtsysteem bestormt het slagveld. Vecht tegen de imperiale dreiging met meer eenheden op grotere kaarten dan ooit tevoren. Een explosieve nieuwe eenheid genaamd de Grenadier en talloze opties voor zowel offensieve als defensieve gevechtssteun maken hun debuut in Valkyria Chronicles 4.

A Lush Watercolor World – De kenmerkende handgetekende visuele stijl van de serie is terug! Geïnspireerd door aquarelcomposities combineert de CANVAS Graphics Engine visuele elementen van realiteit en verbeelding om een ​​expressieve wereld vol kleurrijke emoties te creëren. Bekijk hoe de reis van Squad E zich ontvouwt als een interactief schilderij.