Valkyrie of Phantasm – Start van volledige ontwikkeling

Valkyrie of Phantasm – Start van volledige ontwikkeling

Ontwikkelaars Area Zero hebben de nieuwe trailer ‘full-scale development start’ uitgebracht voor de aanstaande Valkyrie of Phantasm.

De nieuwe trailer toont enkele van de luchtgameplay, concept art en personageontwerpen.

video
play-rounded-fill

Over Valkyrie of Phantasm

Een nieuw luchtactie-gameproject in volle gang

Vlieg vrij door de lucht, ontwijk de kogels die op je af komen en schiet spreuken …

Van Touhou Sky Arena-ontwikkelaar Area Zero komt een nieuw actiegame-project voor luchtgevechten met Touhou Project-personages, dat in volle gang is in de richting van de release van de proloogversie.

Sneller, intenser en met gekkere kogels – kijk uit naar de luchtgevechten van de meisjes.

The Girls ’New Wings: Valkyrie Arms

Er wordt gezegd dat de “Valykrie Arms”, die door iemand van buitenaf naar Gensokyo zijn gebracht, de kracht bezitten om de dapperheid van de drager te vermenigvuldigen, en hoe dieper de band als partner, hoe sneller en sterker de drager zal worden.

Verspreid over Gensokyo, zullen de Valkyrie Arms de vleugels van de meisjes worden en hen naar supersnelle kogelgevechten leiden.

Tekens

Nu het project in volle gang is, zijn de karakterontwerpen vernieuwd. De combinatie van Touhou Project-karakters en mechanische eenheden levert het visuele concept op. (Reimu Hakurei zal het enige speelbare personage zijn in de “Early Type” -release die hieronder wordt beschreven.)

Reimu Hakurei

Marisa Kirisame

Youmu Konpaku

Patchouli-kennis

En meer …

Distributie van vroege gebeurtenissen

Valkyrie of Phantasm versie 0.2 voor Windows 7, 8 en 10 wordt op 21 maart gedistribueerd in Hakurei Jinja Reitaisai. Door de downloadcode op de kaart te gebruiken, kun je versie 0.2 en zijn updates downloaden en spelen (versies 0.2 tot 0.29).

Ad