Vambrace: Cold Soul – Derde Feature Trailer – Exploratie mechanica

Vambrace: Cold Soul – Derde Feature Trailer – Exploratie mechanica

Devespresso en Headup Games hebben de trailer met de derde feature voor hun aanstaande RPG Vambrace: Cold Soul gepubliceerd.

Deze keer krijgen we een diepgaand kijkje in de verkenningssegmenten van de game, waar spelers willekeurige gebeurtenissen tegenkomen tijdens het reizen door verschillende kamers. Van verborgen valstrikken, de dreigende dreiging van geisten, en meer – de koude wereld van Icenair zal zeker geen cakewalk voor spelers zijn.

video

Feature Trailer #3: Exploration of Icenair

Headup en Devespresso Games nodigen je uit om de wereld van Vambrace: Cold Soul te verkennen in een serie trailers die de unieke systemen van het roguelike fantasy-avontuur laten zien. Functie # 3 legt een duidelijk pad voor de ijzige overwereld van Icenair.

De vervloekte stad is een echt vijandige plaats. Elke nieuwe kamer bevat willekeurig gegenereerde evenementen, variërend van vallen, campings, waardevolle schatten, handelaren, vreemde ontmoetingen en vijanden.

Je weet nooit wat er gaat gebeuren, dus blijf alert. Houd ook altijd uw Geist-o-meter in de gaten, die de Ghost Fog meet en u een stap voor blijft op het gevaar dat u nastreeft!

Over Vambrace: Cold Soul

De King of Shades heeft de grote stad Icenaire vervloekt. Nu geworpen onder een permanente vloek van vorst vallen, zijn de voormalige bewoners teruggekeerd uit de dood als gekke Wraiths. Overlevenden zoeken hun toevlucht onder de grond waar ze een wanhopige campagne voeren tegen deze onaardse macht. Woefully is buiten schot, ze worden gedwongen zich te verstoppen terwijl de Koning der Tinten een leger van de ondoden boven hen verzamelt. Een noodlottige dag, een mysterieuze vreemdeling verschijnt in de stad met een betoverde vambrace. Ze mag nu hun enige hoop zijn …

Jij bent Evelia Lyric, drager van de Aetherbrace en de enige mens die Icenaire kan binnengaan. De overlevenden zien je nu als hun beste hoop tegen de Koning der Tinten. Slechts één probleem … je bent er hopeloos overheen en overleven is niet gegarandeerd.

Vambrace: Cold Soul is een op verhalen gebaseerd spel vol gedenkwaardige personages, brutale uitdagingen en een diepe strategie. Om te slagen, moet je perceptieve partijleiders kiezen, kamperen om te recupereren, vreemde ontmoetingen te navigeren en dodelijke gevechten te overleven. Ga je zoeken naar benodigdheden om te verkopen of gebruik je ze om nieuwe items te maken voor je volgende expeditie? Het oppervlak van Icenaire is koud en meedogenloos. Dus, bereid je feest goed voor voordat je vertrekt … opdat je je niet voegt bij de ondoden van de vervloekte stad.

In deze game komt het verschil tussen leven en alles neer op goede planning en slimme tactieken!

Kenmerken

  • Begeef je op een episch fantasy-avontuur met 7 intrigerende hoofdstukken.
  • Voltooi sub-missies om tot 26 nieuwe, thematische character skins te ontgrendelen.
  • Stel je feest samen uit 5 races en 10 unieke klassen van rekruten.
  • Craft items en armour van kostbare materialen verzameld tijdens uw reizen.
  • Neem cruciale beslissingen waarbij een verkeerde afslag het lot van je partij kan verzegelen.
  • Bereid je goed voor of veroordeel je kameraden tot een permanente dood.
  • Zoek naar codesx-pagina’s om de geschiedenis van Ethera en mythische kennis uit te breiden.
Ad