Vambrace: Cold Soul – Eerste Feature Trailer, schetst de hub-wereld

Vambrace: Cold Soul – Eerste Feature Trailer, schetst de hub-wereld

Headup Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor het avontuur over de kerkers en kruipversnellingen naar Nintendo Switch.

Het is de eerste speelfilm voor de game en geeft een overzicht van de hub-wereld van de game Town, waar spelers nieuwe partijen kunnen recruteren, items kunnen opslaan en nog veel meer.

video

Headup en Devespresso Games willen dat je de wereld van Vambrace: Cold Soul ontdekt in een nieuwe serie trailers die de unieke systemen van het roguelike fantasy-avontuur laten zien. Feature # 1 draait helemaal om de ondergrondse enclave van Delearch, die dient als centrale hub voor de speler.

Over Vambrace: Cold Soul

Als avonturier Evelia Lyric, zal je Dalearch gebruiken als vertrekpunt voor expedities, waar je speurtochten zult ontdekken, een feest kunt samenstellen, voorraden en relikwieën verzamelen, voorwerpen kunt knutselen, buit kunt opslaan en Evelia kunt aanpassen. Onderweg kom je een kleurrijke groep personages tegen die je zullen helpen tijdens je reis. Meer informatie in de gloednieuwe functie-trailer # 1.

Onze 3-delige functie zal je voortstuwen op een reis vol gedenkwaardige personages, brutale uitdagingen en een diepe strategie. Blijf op de hoogte voor de volgende speelfilm op het turn-based gevechtsmechanicasysteem!

Vambrace: Cold Soul is coming to Steam en GOG 28 mei 2019. De releasedata voor Nintendo Switch, PlayStation® 4 en Xbox One zijn gepland voor Q3 2019.

Ad