Vambrace: Cold Soul – Nieuwe Story Trailer

Vambrace: Cold Soul – Nieuwe Story Trailer

Headup Games hebben een nieuwe verhaaltrailer uitgebracht voor de aankomende roguelike RPG – die ons laat kennismaken met zijn gedurfde heldin

video
play-rounded-fill

We krijgen ook meer van het achtergrondverhaal van het spel, en de reden waarom de wereld nu dodelijk koud is.

Over Vambrace: Cold Soul

Vambrace: Cold Soul is een perfect voorbeeld van wat wereldwijde samenwerkingsverbanden kunnen creëren. Het spel weeft de prachtige, handgemaakte illustraties van de Koreaanse kunstenaar Minho Kim met een episch verhaal van de Amerikaanse schrijver en gameontwerper T.L. Verscheurd.

Het resultaat van deze wereldwijde samenwerking is een echt uniek fantasie-avontuur met de beste westerse spelontwerpprincipes met oosterse esthetiek. Als je van strategische gameplay houdt, zullen de verhaalrijke roguelike mechanica van Vambrace je uren achter elkaar houden van chaos in de kerker.

Neem de rol aan van Evelia Lyric als je aan boord gaat van verschillende expedities die je moed echt zullen testen als leider. Ga voordat je vertrekt naar het recruteringsbestuur om je team te verzamelen. Elk lid brengt zijn unieke sterke punten en vaardigheden ter bestrijding en de expeditie zelf. Maak nieuwe items van oude buit, zorg dat je feestje goed is uitgerust en reis naar de oppervlakte om je doelen te bereiken. Het pad dat voor ons ligt zal vol problemen zitten, maar elk van de zeven hoofdstukken van het spel biedt unieke uitdagingen met de nadruk op verschillende partijcombinaties en een hoge mate van herspeelbaarheid.

Lyric komt in eigendom van een oud overblijfsel dat bekend staat als de Aetherbrace, na het overlijden van haar vader. Ze begeeft zich vervolgens vanuit het menselijke rijk van Edena op expeditie in het ijskoude, Dwarven-koninkrijk van Dokkheim. Daar hoopt ze antwoorden te vinden die mogelijk meer onthullen over het vreemde artefact en het mysterieuze verleden van haar vader. Bekijk de Story Trailer van het spel voor een inleiding tot Vambrace: Cold Soul terwijl Evelia Lyric haar noodlottige reis maakt naar de vervloekte stad Icenaire.

Vambrace: Cold Soul zal op 28 mei op de PC verschijnen. De releasedata voor Nintendo Switch, PlayStation® 4 en Xbox One zijn gepland voor Q3 2019.