Vambrace: Cold Soul – Tweede Feature Trailer

Vambrace: Cold Soul – Tweede Feature Trailer

Devespresso en Headup Games hebben de trailer met de tweede feature gepubliceerd voor hun nieuwste avontuur voor één speler Vambrace: Cold Soul.

video
play-rounded-fill

Terwijl de vorige trailer de City of Dalearch schetst, bespreekt deze nieuwste feature het turn-based vechtsysteem van de game en een paar vijandige types die spelers tegenkomen tijdens hun expeditie.

Elk partijlid kan specifieke acties kiezen tussen afstandsaanvallen, verdedigings-, sprong- en bloeiaanvallen. Naast personageklassen hebben uitgeruste relikwieën ook een effect op bloeiende aanvallen.

Het roguelike fantasy-avontuur Vambrace: Cold Soul wordt gelanceerd in Q3 2019.

Feature Trailer # 2: het turn-based combat-systeem

Headup en Devespresso Games nodigen je uit om de wereld van Vambrace: Cold Soul te verkennen in een nieuwe serie trailers die de unieke mechanica van het roguelite fantasy-avontuur laten zien. Feature # 2 draait helemaal om het turn-based vechtsysteem van het spel.

Zodra je gezelschap is samengesteld, begin je aan een gevaarlijke expeditie naar het bevroren oppervlak van Icenaire. Daar ontmoet je verschillende soorten vijanden in de vorm van spoken, gekke overlevenden, sekteleden en de meest gevaarlijke van allemaal: tinten. Elk personage kan per beurt één actie uitvoeren; je kiest tussen individueel afgestelde aanvallen, verdediging, skip en bloei aanvallen. De laatste optie hangt niet alleen af ​​van de klasse van het personage, maar ook van je uitgeruste relieken.

Onze 3-delige functie zal je voortstuwen op een reis vol gedenkwaardige personages, brutale uitdagingen en een diepe strategie. Blijf op de hoogte voor de 3e en laatste video over overleven in Icenaire!