Vampire: The Masquerade – Shadows of New York trailer

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York trailer

Draw Distance heeft de eerste trailer aangekondigd en onthuld voor hun aankomende visuele roman Vampire: The Masquerade – Shadows of New York.

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York wordt uitgebracht op Nintendo Switch en het is een op zichzelf staande uitbreiding van de aankomende Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

video
play-rounded-fill

Over Vampire: The Masquerade – Shadows of New York

  • Visuele roman over thema’s van persoonlijke en politieke horror, geschikt voor zowel Vampire: The Masquerade-veteranen als fans van verhalende games die nieuwkomers zijn in de setting.
  • Een zelfstandige uitbreiding naar Coteries of New York. Bekijk de bekende metropool met geheel andere ogen. Verwacht nieuwe personages, nieuwe locaties en een frisse originele soundtrack.
  • Speel als lid van de Lasombra-clan. Voorheen vicieuze vijanden van de Camarilla, besloten de Magisters om veiligheid te zoeken in de gelederen van hun voormalige vijanden. Beheers de schaduwen en communiceer met de bewoners van de andere kant, maar pas op: vergetelheid ligt altijd op de loer, klaar om je heel te verslinden.
  • Verken de straten van de Big Apple. Terwijl je zoekt naar manieren om je bloeddorst te stillen, vang je een glimp op van verschillende fascinerende vignetten en smeed je verbindingen met de excentrieke inwoners van de stad. Eén playthrough is niet genoeg om alles te zien.
  • Vorm je geest, vorm je lot. Vroeger vermeed je jezelf te definiëren en probeerde je neutraal te blijven, maar gezien je situatie kun je je dat niet langer veroorloven. De keuzes die u maakt, veranderen de manier waarop u denkt en uw denken verandert de paden die u neemt.
Ad