Vampire: The Masquerade – Swansong trailer

Vampire: The Masquerade – Swansong trailer

Nacon en Big Bad Wolf promoten nog steeds Vampire: The Masquerade – Swansong, en de twee hebben net een nieuwe video voor Galeb uitgebracht. We ontvangen wat informatie van het ontwikkelingsteam naast een in-game blik op het personage.

video

Over Galeb

Galeb heeft het allemaal op een of ander moment gehad: macht, fortuin en onsterfelijkheid. Hij heeft de wereld rondgereisd, een rijkdom vergaard en zich gevestigd als een van Bostons oudste en meest gevreesde vampiers. Toch blijft hij verlangen, zoekend naar wat hij verloren heeft. Of misschien iets dat er nooit was.

Over Vampire: The Masquerade – Swansong

Vampire: The Masquerade – Swansong is een verhalend rollenspel gebaseerd op het cult-rollenspel en ontworpen door genre-experts. Elke beslissing die je neemt, beïnvloedt het lot van de drie hoofdpersonen en de Boston Camarilla.

WELKOM IN DE DUISTERNISWERELD

Wat als vampiers echt bestonden? Wat als deze wilde wezens onder ons op de loer lagen, nauwgezet en behendig oude samenzweringen plannend? En wat als jij een van hen bleek te zijn?

In Vampire: The Masquerade kruip je in de huid van deze fascinerende wezens in een complexe wereld waar de grenzen tussen het echte en het bovennatuurlijke voortdurend vervagen.

THRILLER VOOR HET HART

De zwaan, Hazel Iversen, is de nieuwe prins van de Boston Camarilla. Ze wil haar controle uitoefenen en de Masquerade handhaven, de vampirische code die bedoeld is om mensen onbewust te houden van de aanwezigheid van deze monsters van de nacht. Niets gaat echter zoals gepland. Met geruchten over complotten, moorden en machtsstrijd, moet je in de schaduw werken om je sekte te verdedigen tijdens een hectisch onderzoek dat Boston in wanorde heeft gebracht.

SPEEL ALS EEN VAN DE DRIE ORIGINELE VAMPIERS

Speel als een van de driehonderd jaar oude vampiers. Vorder door het spel door met hun verbonden lot om te gaan, met hun verschillende gezichtspunten om te gaan en hun personagebladen te gebruiken om te proberen de waarheid van de onwaarheden te onderscheiden. Elk personage heeft zijn eigen set krachten en vampierdisciplines die je kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Zal je angst, verleiding of stealth gebruiken? Het is jouw keuze, zolang je maar aan je bloedbehoefte kunt voldoen.

GEVOLGEN GEBASEERDE GAMEPLAY

Swansongs unieke gameplay-concept richt zich op de implicaties van je beslissingen in zowel het onderzoek als je sociale interacties met anderen. Analyseer elke omstandigheid zorgvuldig, aangezien je acties een aanzienlijke impact zullen hebben op het leven van je helden en het lot van de Boston Camarilla.

Vampire: The Masquerade – De releasedatum van Swansong nadert. Zoals eerder gezegd, zal de game echter op een later tijdstip op Switch worden uitgebracht.

Ad