Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld tot mei 2022

Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld tot mei 2022

Uitgever Nacon en ontwikkelaar Big Bad Wolf Studio hebben een update gedeeld over de releasedatum van Vampire: The Masquerade – Swansong.

Vampire: The Masquerade – Swansong was eerder gepland voor een releaseperiode van februari 2022 en is helaas uitgesteld tot 19 mei 2022 voor alle platforms, inclusief de Nintendo Switch. Dit is de tweede vertraging voor de titel, die oorspronkelijk werd aangekondigd voor 2021. Volgens de officiële aankondiging op Twitter is de vertraging om de “hoogst mogelijke kwaliteit” te garanderen zonder de balans tussen werk en privé van het team op te offeren.

Over Vampire: The Masquerade – Swansong

Wat als vampiers echt waren?
Wat als bloeddorstige roofdieren verborgen onder ons leefden, verwikkeld in een nooit eindigend spel van verlangen, samenzwering en verraad? Wat als je een van hen zou worden? In Vampire: The Masquerade – Swansong speel je als deze verleidelijke monsters in een wereld waar de grens tussen het echte en het bovennatuurlijke altijd vaag is.

EEN HARDLOPENDE THRILLER

Hazel Iversen, de zwaan, is de nieuwe prins van de Boston Camarilla. Met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen wil ze haar macht doen gelden en de Masquerade versterken, de vampierwet die is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen haar soort nooit leren kennen.

De best opgestelde plannen van muizen en mannen worden echter vaak verscheurd. Terwijl geruchten over verraad, moord en machtsstrijd koortsachtig worden, moet je in de schaduw werken om je sekte te beschermen in een hectisch onderzoek terwijl de stad Boston in chaos wordt ondergedompeld.

SPEEL ALS 3 ORIGINELE VAMPIEREN

Speel als 3 vampiers, elk meer dan honderd jaar oud. Weven tussen hun verweven lotsbestemmingen, omarmen hun verschillende standpunten en maken gebruik van hun unieke vaardigheden om de waarheid van de leugens te scheiden.

Elk personage heeft zijn eigen vampirische disciplines die kunnen worden geüpgraded naar jouw voorkeursbenadering. Kies je voor intimidatie, verleiding of stealth? Het is jouw beslissing, op voorwaarde dat je de honger naar bloed op afstand kunt houden.

GAMEPLAY MET GEVOLGEN

Met zijn unieke benadering van gameplay legt Swansong de nadruk op consequentie. Analyseer elke situatie zorgvuldig, de keuzes die je tijdens het onderzoek maakt en je sociale interacties met personages kunnen een blijvende impact hebben op het lot van het leven van je helden en het lot van de Boston Camarilla.

Ad